JosueEstebanez
PRIDE FC Welterweight
Kolejny sukces Trzaskowskiego po tym jak zamknął dworzec na 11 listopada i kazał wyłączyć oświetlenie na trasie Marszu![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kolejny sukces Trzaskowskiego po tym jak zamknął dworzec na 11 listopada i kazał wyłączyć oświetlenie na trasie Marszu![]()

No tak też myśle, niewielki % piłkarzy stać na zmianę Madrytu na Manchester, trzeba mieć charakter, a u czarnych z tym to ciężkoNie ma opcji mordo. Centralna postać układanki Xabiego i Tchou ma obecnie najlepszy rok w karierze.
@HubiSSJ3 myślisz, że Tchouameni będzie chętny opuścić Madryt? Czytam, że United nim zainteresowane i w sumie fajny grajek
Case też nikt by się nie spodziewał wtedy, że zamieni Madryt na ManchesterNie teraz tak jak napisał @Gambit . W końcu gra na miarę swoich możliwości, jest jednym z głównych beneficjentów przyjścia Xabiego.
Chyba że Vinicus i reszta pazi Calafata wygrają tę wojnę którą próbują toczyć i Real pozbyłby się Xabiego, co byłoby debilizmem, to wtedy może dałby się skusić wielkiej kasie.
Kazek odszedł bo szukał nowego impulsu i Real kupił Tchou, więc wiedział, że jego rola z czasem będzie coraz mniejsza. Do tego Francuz niedługo skończy 26 lat, więc ma jeszcze czas odcinać kupony w Manchesterach czy innych Arsenałach ;)Case też nikt by się nie spodziewał wtedy, że zamieni Madryt na Manchester
Ale i tak jakbym był fanem Realu to ciężko by mi się było pogodzić z odejściem takiego Casemiro, on tam powinien zakończyć karierę jako jeden z symboli po pewnym ChorwacieKazek odszedł bo szukał nowego impulsu i Real kupił Tchou, więc wiedział, że jego rola z czasem będzie coraz mniejsza. Do tego Francuz niedługo skończy 26 lat, więc ma jeszcze czas odcinać kupony w Manchesterach czy innych Arsenałach ;)
Każdy z tego legendarnego trio CKM odszedł na własnych warunkach. Casemiro bo chciał wyzwania w innej lidze, Kroos skończył karierę w szczycie formy i po jednym z najlepszych sezonow w karierze, Modric w wieku prawie 40 lat mógł zostać, ale widział, że będzie grał mniej i będziesz blokował rozwój pewnego Turka. Każdy może sobie ocenić ich wybory, romantyzm w futbolu już dawno się skończył, a wypowiadane przez piłkarzy hasło, że "chcę tu zakończyć karierę" to wyświechtany frazes. Szczególnie w klubach ze ścisłego TOPu gdzie wymagania są maksymalne.Ale i tak jakbym był fanem Realu to ciężko by mi się było pogodzić z odejściem takiego Casemiro, on tam powinien zakończyć karierę jako jeden z symboli po pewnym Chorwacie
W większośći się zgadzamy, ale i tak czerwona kartka dla Naniego wtedy to był ostry przekręt i brakująca trzecia wygrana LM przez FergusonaKażdy z tego legendarnego trio CKM odszedł na własnych warunkach. Casemiro bo chciał wyzwania w innej lidze, Kroos skończył karierę w szczycie formy i po jednym z najlepszych sezonow w karierze, Modric w wieku prawie 40 lat mógł zostać, ale widział, że będzie grał mniej i będziesz blokował rozwój pewnego Turka. Każdy może sobie ocenić ich wybory, romantyzm w futbolu już dawno się skończył, a wypowiadane przez piłkarzy hasło, że "chcę tu zakończyć karierę" to wyświechtany frazes. Szczególnie w klubach ze ścisłego TOPu gdzie wymagania są maksymalne.
W 2017 roku w finale z Juve Real miał prawdopodobnie najlepsza pakę za mojego kibicowskiego życia, a później, każdego kolejnego roku ktoś odchodził i każdy z tych piłkarzy został pewnego rodzaju legendą. Został tylko Carva, ale po ACL to też może być jego ostatni sezon, a takiego charakteru w szatni nikt nie zastąpi.
![]()

Haaland 16 bramek w 8 meczach w eliminacjach w takiej Norwegii sobie strzela… jebana maszyna.Ależ Norwegowie pojechali z Włochami![]()