Mmayhem
UFC Middleweight
No nie tyle to nie, raczej obrona Polska zaspała jak czasami się to niestety zdarza...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No nie tyle to nie, raczej obrona Polska zaspała jak czasami się to niestety zdarza...
Nie ma się co napalać i pompować balonika... Zakładam, że odpadniemy w półfinale, bo wolę się przyjemnie zaskoczyć niż niemiło rozczarować.Panowie wsiadać do hajp trajnu, jest jeszcze miejsce. Jak już się wyjebać to razem ;)
Nie ma się co napalać i pompować balonika... Zakładam, że odpadniemy w półfinale, bo wolę się przyjemnie zaskoczyć niż niemiło rozczarować.
Anka nauczy go paru myczków, latynoskiego luzu i euro naszeRobercik będzie tańczył w polach karnych przeciwników bachate!
Jedziemy po mistrzostwo!
Auuuuuu :DRobercik będzie tańczył w polach karnych przeciwników bachate!
Jedziemy po mistrzostwo!
Milik kontuzja w 2 minucie... kolano?
I to po pierwszym meczu4 pkt w grupie to jest minimum
To akurat wzmocnienie na Euro. Ten szklany dziad chce iść do Premier League z takim zdrowiem?
Teraz pewnie mu to nie grozi...
Barcelona też się nie wybiera.
Barcelona też się nie wybiera.
Jednak fejk.
Nie fejk tylko nieporozumienie...
(albo rozmowa z prezesem)
"Moje słowa o Klubowym Pucharze Świata nie zostały zinterpretowane tak, jak chciałem. Nic nie mogłoby być dalsze od mojego zainteresowania, niż odrzucenie możliwości gry w turnieju, który moim zdaniem może być świetną okazją do kontynuowania walki o wspaniałe tytuły z Realem Madryt” – oświadczył trener.
Jednocześnie klub z Madrytu potwierdził, że będzie regularnie występował w KMŚ. "Nigdy nie było wątpliwości, że będziemy częścią Mistrzostw Świata i jesteśmy dumni, że będziemy rywalizować o trofeum dla naszych fanów" – poinformowali Królewscy.
Ancelotti tłumaczy się ze swoich słów. Jest decyzja Realu!
Oficjalna strona TVP Sport. Lider oglądalności wśród kanałów sportowych w Polsce. Transmisje online, program TV, wideo, wyniki, relacje z najważniejszych sportowych wydarzeń.sport.tvp.pl
Laporta z Deco już otwierali szampana.Jednak fejk.