Piłka nożna

Zawsze się zastanawiałem jak można być odklejonym, żeby nie zauważać związku przyczynowo skutkowego pomiędzy tym gdzie była, a tym gdzie teraz jest i komu to zawdzięcza.
Nawet jeśli nie popuszcza szpary Alvaro , to mogłaby sobie darować eksponowanie pląsów z przystojnym Hiszpanem dla samego Roberta.
Bo nawet jak mówi, że ma w to wyjebongo, to i tak musi go to wkurwiać w jakimś stopniu. Chyba że jest
z6PKpC.gif
Każda kobieta która otwiera biznes za męża pieniądze zarobiła na to swoją własną ciężką pracą mizoginie!

Albo jak ta modelka od Milika, co miała pretensje że jej poziom życia spadł po rozstaniu a on jej nic nie płaci a powinien bo może nie byli małżeństwem, ale ona już się przyzwyczaiła! :lesnarhappy:

A jak nie Milika to jakiegoś innego polskiego przystojniaka którego myślała baba że jak Boga za nogi złapała, nie chce mi się szukać tego artykułu jak się żaliła:D

rea.png

Mogą pobić rekord Flicka i Guardioli, wystarczy że wygrają wszystkie 7 trofeów. Swoją drogą nie widzę nigdzie zainteresowania tym klubowym pucharem świata.

Każda kobieta która otwiera biznes za męża pieniądze zarobiła na to swoją własną ciężką pracą mizoginie!

Albo jak ta modelka od Milika, co miała pretensje że jej poziom życia spadł po rozstaniu a on jej nic nie płaci a powinien bo może nie byli małżeństwem, ale ona już się przyzwyczaiła! :lesnarhappy:

A jak nie Milika to jakiegoś innego polskiego przystojniaka którego myślała baba że jak Boga za nogi złapała, nie chce mi się szukać tego artykułu jak się żaliła:D
Bo baby to akurat tak niestety mają, nie wszystkie oczywiście.
Maryla Rodowicz po rozwodzie z mężem chciała chyba 20k alimentów na siebie :confused: :facepalm:, zostawił jej dom itd.... to ten się wk... i zabrał jej wtedy auto

Kiedy mecz: piątek, 7 czerwca o godzinie 20:45
Gdzie i o której transmisja: od 19:00 w TVPSPORT.PL, aplikacji mobilnej, Smart TV i HbbTV, od 20:20 w TVP 1
Kto skomentuje: Jacek Laskowski, Marcin Żewłakow
Prowadzący studio: Jacek Kurowski
Goście/eksperci: Robert Podoliński, Jakub Wawrzyniak, Wojciech Kowalewski, Rafał Ulatowski (analiza)
Reporterzy: Maja Strzelczyk, Hubert Bugaj, Marcin Feddek

Feddek (z Polsatu) to przeszedł do TVP Sport razem z żonką Pauliną Chylewską...
:benny:

Back