Rododendron
UFC Light Heavyweight
Bawarczycy chuja grali, a i tak wcisnęli drugą bramkęAle turasy cisną bawarczykow, coś pięknego![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Bawarczycy chuja grali, a i tak wcisnęli drugą bramkęAle turasy cisną bawarczykow, coś pięknego![]()

I jeszcze jedną. Wypompowaly się türkiBawarczycy chuja grali, a i tak wcisnęli drugą bramkę![]()
Mordo przecież to piłka nożna.To jest liga mistrzów czy liga pizd? Jeden gol w 6 meczach po 45 minutach

Za rok staruje Super Liga także koniec z tym badziewiemTo jest liga mistrzów czy liga pizd? Jeden gol w 6 meczach po 45 minutach

Nie wiedziałem kto to ten Siplak, to już wiemJuż wiecie czemu Michal Siplak musi mieć obywatelstwo z Probierzem za kierownicą![]()

Na kogo stawiacie?
Gospodarze:
Goście:

Carvajal ponoć dalej stoi i się patrzy jak piłka się toczy w pole karne..Gundo![]()

Widziałbym go w United, charakter typowo pod angielską piłkę![]()
Jak wam się podoba występ tego sympatycznego młodzieńca?
![]()

Bo sam sobie ja nabił od nogi. Takie kretyńskie przepisy teraz.Dlaczego ta ręka Rudigera nie była odgwizdana?![]()
Komedia, typowy błąd techniczny zawodnika. Jebać takie sędziowanieBo sam sobie ja nabił od nogi. Takie kretyńskie przepisy teraz.
Mecz nudny jak flaki z olejem, Real niestety bardzo słabo, do czego w sumie ostatnio przyzwyczaił, bo jak nie błyśnie Vini/Jude to Real się męczy.