Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ale izolator czy boguchwalaBawi mnie nazwa klubu Izolator Boguchwała
oglada ktos naszych w u20? kurwa co za placki
Słabo to wygląda na razie
Ale izolator czy boguchwala
Ziomeczku siedzieliśmy niedaleko siebie
Ja dokładnie A1 rząd 16 .Ziomeczku siedzieliśmy niedaleko siebie
Ja byłem na A2 rząd 13, co do stadionu to regularnie chodzę na Widzew ogólnie na stadionie panuje fajna atmosfera a co do kopaczy to .Ja dokładnie A1 rząd 16 .
Pierwszy raz byłem na nowym stadionie i całkiem fajnie to wygląda, choć nawet na starym była fajna widoczność przed erą nowych stadionów.
A co do meczu padają straszna, porażające jest jak nasi się tej piłki bali. Bramkarz podaje do obrońcy i wszyscy mu się dosłownie chowają. Może i chęci były ale brak pomysłu i wzięcia odpowiedzialności.
Najlepszy przyklad, ze pieniadze nie graja.Huddersfield dostaje więcej niż Atletico Madryt
Jajca mu się przykleiły do uda i musiał w biegu poprawiać.
W 3 minuty mogli zrobić 4-1 więc niech Barca się cieszy z takiego wyniku. Coutinho, Valverde i Alba do wymiany. Swoim stylem Valverde zabił całą siłę Barcelony. Coutinho cień samego siebie, a dali za niego chyba 150 baniek. Ogólnie Barcelona ma problem z napastnikami oprócz Suareza nie mają nikogo na wysokim poziomie. Wychodzenie jedenastka do Valencji z myślą o grze defensywnej to jakieś kurwa nieporozumienie. Dla mnie Vidal powinen grać od pierwszych minut, jest waleczny, umie się podłączyć do akcji i potrafi rozegrać dobrą piłkę z Messim. Mam nadzieję że Dembele wejdzie od przyszłego sezonu na dobrej kurwie, bo z 3 tytułów o które walczyli wygrali Ligę co nie jest jakimś wielkim zaskoczeniem. Zbyt pewni siebie, źle nastawieni i późne reagowanie na to co się dzieje na boisku trenera powodem klapy tego sezonu.Po tym co Valencia odpierdoliła w ostatnich minutach, pierwszy raz w życiu po przegranym finale mam dobry humor.
To było kurwa piękne, człapiący Busquets był jedynym piłkarzem na połowie Barcelony, fail roku.
Vidal z Pique grali jako wysunięci napastnicy.
Inter LUB Atalanta.Inter i Atalanta