Gienek
UFC Middleweight
Tak pomyliłem sięInter LUB Atalanta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tak pomyliłem sięInter LUB Atalanta.
Transfer Neymara nie przyniósł zysku ani Barcelonie, ani PSG ani jemu samemu. MSN to był zabójczy atak, a Dembele to wciąż duży nie wypał. Jednak nie oszukujmy się ten transfer jest mało realny.No i teraz info, że chcą jeszcze powrotu Neymara + Dembele -> Paryż.
Dopiero dzisiaj dowiedziałem się, że wprowadzili od tego roku przepis w FFP, że klub może wydać na transfery tylko 100 mln euro więcej niż uda mu się sprzedać. No i to jest problem dla Realu.
Dopiero dzisiaj dowiedziałem się, że wprowadzili od tego roku przepis w FFP, że klub może wydać na transfery tylko 100 mln euro więcej niż uda mu się sprzedać. No i to jest problem dla Realu.
Dobrze, że tylko Real, a nie inne kluby. Co to by byłoI na co było tyle czasu chomikować tę kasę... Ładnie ujebali Real.
Dobrze, że tylko Real, a nie inne kluby. Co to by było
Serio!?dziś finał ligi europejskiej Arsenal - Chelsea.
I na co było tyle czasu chomikować tę kasę... Ładnie ujebali Real.
Sedzia ?a na murawie tylko jeden Anglik ;)
Trybunał arbitrażowy po apelacji Palermo cofnął ich degradację i zamienił to na -20 punktów, dzięki czemu Rosanero utrzymują się w lidze. Spada za to Foggia.
Maitland-Niles z Arsenalu.Sedzia ?
Moim zdaniem kamera spoko, widać duży fragment boiska.Dosłownie nikt:
Operatorzy kamery w Baku:
P.S. Jak uważacie? Powinien być karny?
Nie ma opcjiP.S. Jak uważacie? Powinien być karny?
Conte trenerem Interu.Znowu
zacząłem interesować się trochę piłka i obczailem co u mojego klubu number one..no powiem tak, przyszedł świetny trener ale z gówna bata nie ukrecisz..że oni z takim składem weszli do LM to pokazuje jak Serie A upadło... A szkoda bo za małolata jaralem się Del Piero Zamorano Vierim its nawet przez chwilę byłem w redakcji na stronie o Interze.. zrezygnowałem bo stwierdziłem że mam za mało czasu bo mam dużo nauki w szkole jak z takim składem dał sobie rade...
Chyba nie ma ratunku dla ligi włoskiej w najbliższych latach
Ale zobacz jaki hajs dostaje za transmisje angielska piłka i nawet hiszpańska ..wielką dysproporcja...racja Ronaldo dał zastrzyk już Włochom ale moim zdaniem to za mało bo jak hajs ma juve a za nim Milan Inter Napoli i Roma tak reszta totalnie odstaje finansowo.Spokojnie, włoska się powoli, powoli odbija. Transfer Cristiano do Juve to marketingowy strzał dla całej ligi, co przełoży się na większy hajs dla zespołów i topowi gracze będę chcieli grać w tej lidze. Już się mówi o transferze Jamesa Rodrigueza do Napoli za 70mln euro. Do tego dojdą inne transfery, a przecież Napoli 70mln euro to zazwyczaj wydaje przez całe okienko, a nie na jednego zawodnika. Do tego zarabiali na te transfery sprzedając graczy za podobne kwoty żeby wyjść na zero lub nawet zarobić. A teraz prezes drużyny z Neapolu odrzuca oferty na Koulibalyego opiewające na +- 100mln euro.
Ale zobacz jaki hajs dostaje za transmisje angielska piłka i nawet hiszpańska ..wielką dysproporcja...racja Ronaldo dał zastrzyk już Włochom ale moim zdaniem to za mało bo jak hajs ma juve a za nim Milan Inter Napoli i Roma tak reszta totalnie odstaje finansowo.
U nasz cieszą się że tyle Polaków gra we Włoszech ale to jest konsekwencją tego że ich nie stać na lepszych tak jak teraz np.bundeslige. I tak jak dla mnie Hajto to pajac ale zgodzę się z nim, że Serie A jest bliżej do zaplecza bundesligi niż do 1 ligi