Prorok Izajasz
UFC Light Heavyweight
Real ich bije !!Villarreal vs Real próbuje 1/2 @22
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Real ich bije !!Villarreal vs Real próbuje 1/2 @22
Niech biję, ale w drugiej połowieReal ich bije !!

Tego ci kolego zycze !!!Niech biję, ale w drugiej połowie![]()
++++United że nie przegra 2,3 kurs
15k koło nosa. Jeden kupon zjebał Bayern, drugi BenficaPiękna LM wczorajsza. A mi w połączeniu z ostatnią galą ostały się dwa fajne kupony
View attachment 139180 View attachment 139181

Najgorsze jest to ze taka Banfica niedlugo bedzie grala z Realem dwumecz jak rowny z rownym a Bayern za kilka miesiecy powalczy o final ligi mistrzow jak ich kontuzje omina bo pake maja wybitna no ale takie spotkania sie zdarzaja w kazdy weekend, duzo spotkan upiekles i na kogos musialo pasc15k koło nosa. Jeden kupon zjebał Bayern, drugi Benfica![]()
Najgorsze jest to ze taka Banfica niedlugo bedzie grala z Realem dwumecz jak rowny z rownym a Bayern za kilka miesiecy powalczy o final ligi mistrzow jak ich kontuzje omina bo pake maja wybitna no ale takie spotkania sie zdarzaja w kazdy weekend, duzo spotkan upiekles i na kogos musialo pasc
duzo spotkan upiekles i na kogos musialo pasc

Ja bym zmienil Bvb na leverkusen i chyba lens na lyon.. Rennes ostatnio zle sie prezentuje na tle rywali z topki ligi... Albo ugotuj wszystko w jednymKto gra puchary ten je suchary, Rozgrywki ligowe wracaja, co gracie na weekend?
Mysle o Chelsea + Stuttgart + BVB + Lyon
Kurs kolo 7.0
Jakies za lub przeciw?
Ja bym zmienil Bvb na leverkusen i chyba lens na lyon.. Rennes ostatnio zle sie prezentuje na tle rywali z topki ligi... Albo ugotuj wszystko w jednym
Lyon teraz w formie ale wyjazd to wyjazd.. A propo wyjazdow szlagier w Premier League w sobote o 13.30 i kusi Totenham... Oj kusi United niby 3zwyciestwa z rzedu ale cos mi tu nie pasuje.. A koguty potrafia w widowiska.. Paka mocna, wysoka lokata w Lidze Mistrzow co moze dziwic, ja bym tutaj taki remis zwrot na 2 po fajnym kursie tez widzial...Ale ja chce grac Lyon :) Leverkusen do rozważenia, dzieki
Lens-Rennes. obie strzelą @1,6

Siadlo pieknie dzisiaj.
Zagralem finalnie Chelsea + 1.5 gola Borussi + Arsenal & 1.5 gola w meczu + Barca & 2.5 gola w meczu

A freebecik skąd kolega ma?![]()

Oby w Valencii nie bylo niespodzianki.. Rok temu Real w nieprawdopodobnych okolicznosciach wyciagnal tam mecz grajac w 10.. Na Mestalla dziwnie zawsze ten Real ma ciezary.. Jako ze to ostatni mecz na twoim kuponie zalecilbym delikatna konterke nawet Velencia remis zwrot po fajnym kursie w razie remisu nic nie tracisz a swoja wygrana maszReal (remis = zwrot) @1.25
Inter (remis = zwrot) @1.17
Juventus (remis = zwrot) @1.15
Groningen – PSV: powyżej 1.5 gola @1.14
Bayern BTTS „Tak” (obie strzelą) @1.51
po gali zostało 5 meczów i 9k do wzięcia. 30% szansy, że nic nie ujebie. kibicujta![]()
Oby w Valencii nie bylo niespodzianki.. Rok temu Real w nieprawdopodobnych okolicznosciach wyciagnal tam mecz grajac w 10.. Na Mestalla dziwnie zawsze ten Real ma ciezary.. Jako ze to ostatni mecz na twoim kuponie zalecilbym delikatna konterke nawet Velencia remis zwrot po fajnym kursie w razie remisu nic nie tracisz a swoja wygrana masz
Hoffe w dobrym gazie tylko z Bayernem jezt tez tak ze im lepszy przeciwnik tym wieksza mobilizacja raczej wygraja ale czuje ze bedzie grad goli i hoffe tez cos ukujaFakt faktem Real ma ostatnio problemy. Zobaczymy jaki będzie przebieg meczu. Bardziej obawiam się tego BTTS Bayernu.
Hoffe w dobrym gazie tylko z Bayernem jezt tez tak ze im lepszy przeciwnik tym wieksza mobilizacja raczej wygraja ale czuje ze bedzie grad goli i hoffe tez cos ukuja
I chuj i cześć, Hoffenheim od 20 minuty w 10-tke.
W dodatku kartka absurdalna.
@kapitanameryka nie wiem czy wszystkie kupony tu udostepniasz ale kojarze cie zawsze z kuponow na duza stawke gdzie wchodzilo 95% i zawsze jakies czerwo sie pojawilo na koncu. Ja bym cashowal i cieszyl sie tym co juz mam.
Kilka miechow temu Valencia zamykala mi kupon na kilka koła, prowadzili 1:0 i mialem cash 1.2k ale mowie co sie moze wydarzyc? za chwile bylo 1:1, i po 5 minutach 1:2

to nie ja. gram za małe stawki 5-10 zł, długie taśmy do ok. 10k. cashouty robię w zależności od przebiegu meczu i jeśli buk da. poza tym to fun, zkeszować 10k z 5 zł, nie?;)
Tak wygląda piłka nożna:) Akutalnie Real najbardziej ryzykowny. Juve powinien dowieźć, a Inter do przerwy prowadzi 0:2, więc zapowiada się wieczór pełen emocji
![]()