Piłka nożna(typy,analizy)

Piękna LM wczorajsza. A mi w połączeniu z ostatnią galą ostały się dwa fajne kupony :Duke3d:

kaczu2.jpg
kaczu1.jpg

15k koło nosa. Jeden kupon zjebał Bayern, drugi Benfica :usunto:
Najgorsze jest to ze taka Banfica niedlugo bedzie grala z Realem dwumecz jak rowny z rownym a Bayern za kilka miesiecy powalczy o final ligi mistrzow jak ich kontuzje omina bo pake maja wybitna no ale takie spotkania sie zdarzaja w kazdy weekend, duzo spotkan upiekles i na kogos musialo pasc

Najgorsze jest to ze taka Banfica niedlugo bedzie grala z Realem dwumecz jak rowny z rownym a Bayern za kilka miesiecy powalczy o final ligi mistrzow jak ich kontuzje omina bo pake maja wybitna no ale takie spotkania sie zdarzaja w kazdy weekend, duzo spotkan upiekles i na kogos musialo pasc

Benfica i Sporting zagrały jakąś manianę z uwagi na pogodę i tak chujowe boisko Tondeli, że przykro było patrzeć. To był hokej nie piłka nożna. W połowie mogłem zkaszować 5k, bo xg było na poziomie ~1.8. Ale za to kochamy piłkę nożną. Natomiast Bayern nie wiem kompletnie co odjebał. Warto ich grać na podbicie ale tylko jako overy, ten sam kurs.

duzo spotkan upiekles i na kogos musialo pasc

no cóż, matma się zawsze zgadza :neildegrassewhoa:

Kto gra puchary ten je suchary, Rozgrywki ligowe wracaja, co gracie na weekend?

Mysle o Chelsea + Stuttgart + BVB + Lyon

Kurs kolo 7.0

Jakies za lub przeciw?

Kto gra puchary ten je suchary, Rozgrywki ligowe wracaja, co gracie na weekend?

Mysle o Chelsea + Stuttgart + BVB + Lyon

Kurs kolo 7.0

Jakies za lub przeciw?
Ja bym zmienil Bvb na leverkusen i chyba lens na lyon.. Rennes ostatnio zle sie prezentuje na tle rywali z topki ligi... Albo ugotuj wszystko w jednym

Ale ja chce grac Lyon :) Leverkusen do rozważenia, dzieki
Lyon teraz w formie ale wyjazd to wyjazd.. A propo wyjazdow szlagier w Premier League w sobote o 13.30 i kusi Totenham... Oj kusi United niby 3zwyciestwa z rzedu ale cos mi tu nie pasuje.. A koguty potrafia w widowiska.. Paka mocna, wysoka lokata w Lidze Mistrzow co moze dziwic, ja bym tutaj taki remis zwrot na 2 po fajnym kursie tez widzial...

U mnie Tottenham na czarnej liscie od dawna, Man United tez ciezko zaufac. Dwie kartki Tottenham to max co bym gral

Real (remis = zwrot) @1.25
Inter (remis = zwrot) @1.17
Juventus (remis = zwrot) @1.15
Groningen – PSV: powyżej 1.5 gola @1.14
Bayern BTTS „Tak” (obie strzelą) @1.51

po gali zostało 5 meczów i 9k do wzięcia. 30% szansy, że nic nie ujebie. kibicujta :burnit:
Oby w Valencii nie bylo niespodzianki.. Rok temu Real w nieprawdopodobnych okolicznosciach wyciagnal tam mecz grajac w 10.. Na Mestalla dziwnie zawsze ten Real ma ciezary.. Jako ze to ostatni mecz na twoim kuponie zalecilbym delikatna konterke nawet Velencia remis zwrot po fajnym kursie w razie remisu nic nie tracisz a swoja wygrana masz

Oby w Valencii nie bylo niespodzianki.. Rok temu Real w nieprawdopodobnych okolicznosciach wyciagnal tam mecz grajac w 10.. Na Mestalla dziwnie zawsze ten Real ma ciezary.. Jako ze to ostatni mecz na twoim kuponie zalecilbym delikatna konterke nawet Velencia remis zwrot po fajnym kursie w razie remisu nic nie tracisz a swoja wygrana masz

Fakt faktem Real ma ostatnio problemy. Zobaczymy jaki będzie przebieg meczu. Bardziej obawiam się tego BTTS Bayernu.

Fakt faktem Real ma ostatnio problemy. Zobaczymy jaki będzie przebieg meczu. Bardziej obawiam się tego BTTS Bayernu.
Hoffe w dobrym gazie tylko z Bayernem jezt tez tak ze im lepszy przeciwnik tym wieksza mobilizacja raczej wygraja ale czuje ze bedzie grad goli i hoffe tez cos ukuja

Hoffe w dobrym gazie tylko z Bayernem jezt tez tak ze im lepszy przeciwnik tym wieksza mobilizacja raczej wygraja ale czuje ze bedzie grad goli i hoffe tez cos ukuja

I chuj i cześć, Hoffenheim od 20 minuty w 10-tke.
W dodatku kartka absurdalna.

@kapitanameryka nie wiem czy wszystkie kupony tu udostepniasz ale kojarze cie zawsze z kuponow na duza stawke gdzie wchodzilo 95% i zawsze jakies czerwo sie pojawilo na koncu. Ja bym cashowal i cieszyl sie tym co juz mam.

Kilka miechow temu Valencia zamykala mi kupon na kilka koła, prowadzili 1:0 i mialem cash 1.2k ale mowie co sie moze wydarzyc? za chwile bylo 1:1, i po 5 minutach 1:2

Last edited:
@kapitanameryka nie wiem czy wszystkie kupony tu udostepniasz ale kojarze cie zawsze z kuponow na duza stawke gdzie wchodzilo 95% i zawsze jakies czerwo sie pojawilo na koncu. Ja bym cashowal i cieszyl sie tym co juz mam.

to nie ja. gram za małe stawki 5-10 zł, długie taśmy do ok. 10k. cashouty robię w zależności od przebiegu meczu i jeśli buk da. poza tym to fun, zkeszować 10k z 5 zł, nie?;)

Kilka miechow temu Valencia zamykala mi kupon na kilka koła, prowadzili 1:0 i mialem cash 1.2k ale mowie co sie moze wydarzyc? za chwile bylo 1:1, i po 5 minutach 1:2

Tak wygląda piłka nożna:) Akutalnie Real najbardziej ryzykowny. Juve powinien dowieźć, a Inter do przerwy prowadzi 0:2, więc zapowiada się wieczór pełen emocji
:baldwinwhiskey:

to nie ja. gram za małe stawki 5-10 zł, długie taśmy do ok. 10k. cashouty robię w zależności od przebiegu meczu i jeśli buk da. poza tym to fun, zkeszować 10k z 5 zł, nie?;)

Tak wygląda piłka nożna:) Akutalnie Real najbardziej ryzykowny. Juve powinien dowieźć, a Inter do przerwy prowadzi 0:2, więc zapowiada się wieczór pełen emocji
:baldwinwhiskey:

Chyba ty, wrzucales tu ostatnio takie tasmy i tam po jednym czerwie bylo chyba na 2-3 ostatnich. Niemniej trzymam kciuki, oby siadlo i podsylaj jakies tasmy nastepnym razem, widac ze niezle ci idzie. chetnie skopiuje :)

Back