Ajax
BAMMA Heavyweight
Jeszcze nie. Jutro będę myślał.Na jutro coś rozkminiałeś?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jeszcze nie. Jutro będę myślał.Na jutro coś rozkminiałeś?
Empoli-Lazio 2 @1,85

LIVE
Le Havre gol @1,75

Jagiellonia-Górnik 1 @1,7

4-1 w weekend w singlach to wciąż bardzo dobry wynik, chyba, że podnosiłeś stawkę z każdą wygraną

Wszystko płaska stawka. Ale szkoda tej Jagi bo do przerwy powinni prowadzić conajmniej 5:1.4-1 w weekend w singlach to wciąż bardzo dobry wynik, chyba, że podnosiłeś stawkę z każdą wygraną
![]()
LIVE
Nottingham gol @2,05

jeszcze jednaPSG - Arsenal +6.5 żółtych kartek @5.00
Pod dokładkę zagrałem.
ehhh też się zapazerniłem miałem dać dla przekory +5,5 ale pazerność zrobiła swojePSG - Arsenal +6.5 żółtych kartek @5.00
Pod dokładkę zagrałem.

Ja w sumie też, ale za +5.5 ~3.30 wychodziło i brakło do dokładki, a nie chciałem jakiegoś gówna dokładać z overem 1.5ehhh też się zapazerniłem miałem dać dla przekory +5,5 ale pazerność zrobiła swoje
![]()

Vardy zagra dziś po raz 500 dla Leicester i zarazem po raz ostatni na King Power Stadium. Jeśli strzeli to będzie to jego 200 gol dla tej drużyny. Ja wierzę że to zrobi.
Mamy to!!!Jamie Vardy strzeli gola @2,12
Vardy zagra dziś po raz 500 dla Leicester i zarazem po raz ostatni na King Power Stadium. Jeśli strzeli to będzie to jego 200 gol dla tej drużyny. Ja wierzę że to zrobi.