Paula Klimek startuje do Europarlamentu z listy Konfederacji

Ogólnie to przescrollowałem całe 10 stron wątku, w nadziei że trafią się jakieś hot zdjęcia :mamed: przez chwilę się bałem że ujrzę prędzej kiełbase tego czarnego kochanka z Irlandii niż ją, bo tu takie grube wątki detektywistyczne :beczka:

Kiedyś jak byłem dziennikarzem sportowym, obadałem "środowisko" i miałem na nią crusha, wszyscy byli pół amatorami z pasji a nie jak teraz w blasku mainstrimów, miała dobre fotki swego czasu na insta :devil smile1:, ale pewnie przez te kariery polityczne wywaliła. Przepadł chyba na zawsze potencjał na Fap folder, tzn materiały dowodowe :damjan:
Chyba że w piwnicy rozpusty @Cassius42 trzyma jakieś archiwa

Z Paulą to się minąłem. Ja poszedłem, ona przyszła. Jak widać mmarocks nadal trampoliną do wielkiej kariery. Dobrze, że nam nie wjebali % z późniejszych zarobków jak to tam Jóźwiak chciał naliczać zawodników idących z FEN do UFC.

Ogólnie to przescrollowałem całe 10 stron wątku, w nadziei że trafią się jakieś hot zdjęcia :mamed: przez chwilę się bałem że ujrzę prędzej kiełbase tego czarnego kochanka z Irlandii niż ją, bo tu takie grube wątki detektywistyczne :beczka:

Kiedyś jak byłem dziennikarzem sportowym, obadałem "środowisko" i miałem na nią crusha, wszyscy byli pół amatorami z pasji a nie jak teraz w blasku mainstrimów, miała dobre fotki swego czasu na insta :devil smile1:, ale pewnie przez te kariery polityczne wywaliła. Przepadł chyba na zawsze potencjał na Fap folder, tzn materiały dowodowe :damjan:
Chyba że w piwnicy rozpusty @Cassius42 trzyma jakieś archiwa
Niestety nie...
:fjedzia:

Odpowiedni kandydat do Europarlamentu.

"z0baczcie stuleje, kręcą się!"

:siara:
Dla niektórych wystarczy bo tej pani za kompetencje nikt nie wybrał przecież
1738741971261.jpeg

Back