Stefan
Legacy FC Featherweight
"Jeżeli myślicie, że jestem tak głupi na jakiego wyglądam, to się mylicie. Jestem ciut głupszy."Wiem przecież ! Aż tak kurwa głupi nie jestem jak o mnie myślisz !!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
"Jeżeli myślicie, że jestem tak głupi na jakiego wyglądam, to się mylicie. Jestem ciut głupszy."Wiem przecież ! Aż tak kurwa głupi nie jestem jak o mnie myślisz !!!
PAULIŚ PREZENTUJE OUTFIT DLA FANÓW
PAULIŚ SINGIELKA OD KILKU LATSzczęściarz ten co robi z nią cardio
Boże taki cukierek sam tam skrzynka pw pełna znajać życiePAULIŚ SINGIELKA OD KILKU LAT
Paula ma słabość do Saladina i Vareli.Boże taki cukierek sam tam skrzynka pw pełna znajać życie
Once she goes black, we don't want her backBoże taki cukierek sam tam skrzynka pw pełna znajać życie

OkrutnikOnce she goes black, we don't want her back![]()

Nie ma chętnych na ślizganie po murzynie?PAULIŚ SINGIELKA OD KILKU LAT
Robię w gównie na codzień, ale to mnie brzydzi.Nie ma chętnych na ślizganie po murzynie?

Można jaśniej co ona z murzynem coś działała?Nie ma chętnych na ślizganie po murzynie?
Możesz więcej powiedzieć niewtajemniczonemu?Once she goes black, we don't want her back![]()
Nie mogęMożesz więcej powiedzieć niewtajemniczonemu?

Można jaśniej co ona z murzynem coś działała?
Saladin mieszał w jej konfederacyjnych ustawieniach?

pod kolor murzynaA fugi jakie brudne

A fugi jakie brudne
specjalnie taka krotka ta spodniczka..

Ona ma chociaż 1.40? Nawet na zdjęciach wygląda jakby z metra cieli..
WAŻNE MA MA MALUTKIE SŁODKIE STÓPERKIOna ma chociaż 1.40?
BYKU CO TY NA TO, ŻE JAKIŚ BRUDNY MURZYN ZLAŁ SIE NA TE JEJ STOPY? LIZAŁBYŚ SOLESY ZBRUKANE MURZYŃSKIM KINDYBAŁEM?WAŻNE MA MA MALUTKIE SŁODKIE STÓPERKI