Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Cos ty chłopie najlepszego narobił, za bardzo chlapałeś w gościnie u Cipajewa w wannie i zrobiłeś zwarcie w serwerowni. Mam nadzieję, że te pieszczoty były na tyle dobre, że warto było poświęcić Cohones.Witaj oplocie !
W tym temacie możesz pisać na każdy temat, nie trzeba mieć 100 postów by się tu dostać.
Każdy tu może wbić :D
Dowody? Pamiętasz jak klęknąłeś tamtego dnia przed krulem?Hahaha kurwa, będziesz tu pisał ze swoimi multikontami? Ja pierdolę, ale przegryw.
Jest jeden, ale za to w 3 osobachPrzydaliby sie sami wyluzowani kolesie.
To będzie najbardziej wyluzowany temat na cohones byku.Jesli tu nie bedzie plakanie o byle g, mogę wpadać. Przydaliby sie sami wyluzowani kolesie.
To będzie najbardziej wyluzowany temat na cohones byku.
maras maras 3zł
Chłopie ty masz problemy psychiczne jeśli serio tak myśliszJest jeden, ale za to w 3 osobach![]()
Ale czemu ty nie jesteś powazny w temacie ,,poobijani wracamy''? 99picks wielki wstyd mi za ciebie, tam trzeba miec czarny garnitur i parasol. Czy ty nie rozumiesz jak wazna rzecza w tej chwili jest majonez do cholery. Zrozum co czuje torpedo.
To tak jak w Biblii.Jest jeden, ale za to w 3 osobach![]()
Przepraszam
Mowie Ci, torpedo to jakiś stary stypiarz.
W garniaku by tam siedział a @billmurray by mu zmienial motywy na ciemne
To uwazaj na @Siedem bo pisał ze lubi chłopców xDgłupio mi troche bo ja tam na same spodnie i bez koszulki wchodziłem ;/
Czyli dołącza do "pał życiowych"To uwazaj na @Siedem bo pisał ze lubi chłopców xD
Ja tam nigdy nikogo nie ignoruje, a później kończy to się tak ze dzwonią po moderatora żeby im pomógłsiedem juz słodko spi na ignorze![]()
Nwm zapomniałemDlaczego nie oznaczacie ludzi jak o nich piszecie?
Antyfreaki to smutni ludzie, stypiarze i bezbeki jak kizo.Mam wrazenie , ze na tym forum zrobiło sie bardziej nerwowo od kiedy jest coraz wiecej wysyp freak fightów i niektórym strasznie gul skacze. Ten torpedo juz nawet jawnie kłamie , ze watki na cohones sa spamowane freakami co jest wielka bzdura, bo ja nie natrafiłem nawet na 1 taki temat, a jakis gosciu Walker93 zaspamował wielkimi literami by watek Fejmu by go usunac. Ida ciekawe czasy na tym cohones. Pro freaki vs anty freaki. Nigdy nie pojmę tej nienawiści do freaków.Rozumiec zdelegalizowac WWE, nba czy tenis albo czepioac sie fajnej nawalanki to cos porypanego.
Defthomas i CactusA tak w ogóle kto jest moderatorem na cohones oprócz clouda i baja?
Antyfreaki to smutni ludzie, stypiarze i bezbeki jak kizo.
boją sięDlaczego nie oznaczacie ludzi jak o nich piszecie?