Cassius42
Vale Tudo Championship
Nowy prospekt do UFC (za Brzeskiego), bo Karola aktualnie zajęta nową pracą...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Na zawał pierdolnie, zanim każdego po razie capnieBedo tam nasze ryje na tych padach zobaczycie

No chyba nie, po gabarycie to raczej Usyk 2.0Drugi Mayweather.

Na Floyda wołają "Drugi Zabor"Drugi Mayweather.
Był "Pretty Boy" później "Money" a został tylko...Na Floyda wołają "Drugi Zabor"

Czemu tak go nie lubicie bracia ??? elegancki gość !!!Jak ten wieloryb myśli, że dobrze wypadł na tym filmiku to jest to najlepsze podsumowanie jego kwalifikacji trenerskich![]()
A co u niego jest do lubienia?Czemu tak go nie lubicie bracia ??? elegancki gość !!!
A tego wiedzieć nie mogę !!! Pytaj się Pan Karolki Panie Boczek !!A co u niego jest do lubienia?

„No Karolinka kończ te kanapki bo za 45 min masz lajwa pamiętaj, że dzisiaj kabaczek chalenge na 100k subskrybcji”Cóż za futłork
A tu się teraz przyjrzałem, że ma na tym foto taką fazę, że nie wie co się odpierdala w tym momencie
View attachment 116355

Legenda głosi że to Zabor zainspirował Darię do zostania "światowej klasy'' Performance Coachem.Jak widać można zostać światowej klasy trenerem, mając tylko dwie walki na almma. W plecy.
Legenda głosi że to Zabor zainspirował Darię do zostania "światowej klasy'' Performance Coachem.

Moze byc, ze on jest w jakis sposob powiazany z Darką, bo az mi sie nie chce wierzyć, że tak omotał sobie Karolę bez jakiegos wsparcia mentalnego od DarkiLegenda głosi że to Zabor zainspirował Darię do zostania "światowej klasy'' Performance Coachem.
Moze byc, ze on jest w jakis sposob powiazany z Darką, bo az mi sie nie chce wierzyć, że tak omotał sobie Karolę bez jakiegos wsparcia mentalnego od Darki

Generalnie nie trzeba mieć osiągnięć w sporcie, żeby być zajebistym trenerem. Wystarczy być świetnym analitykiem i dobrym teoretykiem w zakresie danego sportu.Jak widać można zostać światowej klasy trenerem, mając tylko dwie walki na almma. W plecy.
Spokojnie, Łukasz negocjuje.Podobno na fotki cipki nie ma co liczyc :(((( Smuteczek !!!
Dokładnie, zaraz okaże się że przyszłe dzieci będą miały jednak większe potrzeby i raz dwa zostanie piździsko wystawioneSpokojnie, Łukasz negocjuje.
Żeby na tego civica od razu starczyłoSpokojnie, Łukasz negocjuje.

Dla Łukaszka to szczegół40 letnie
![]()