Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
BY WSPIERAĆ ONLYFANSOWE KURWISKO?

Kolego... tak do Hieny!
ja pierdole Kasjo, ty to masz to poczucie humoru 
Czerstwe jak tygodniowe bułki.ja pierdole Kasjo, ty to masz to poczucie humoru
Jak taki stary wuja już lekko napierdolony, który sam wymyśla te wszystkie "dowcipy".

Turski czuje obrzydzenie
Bardzo trafny post. Turski żeruje nawet nie na padlinie tylko żywi się gównem i najgorszym ściekiem. Grunt że z uśmiechem.Turski bez żenady siedzi na konfach frikowych z jakimiś oskarkami udającymi gangsterów, tam latają ciągle teksty o cwelach, kurwach, ciągnięciu różnych części ciała, stosunkach bez zgody drugiej strony. Wszystko oglądają miliony dzieci w wieku 8-15 lat. Potem latają i w szkołach na przerwach podniecają się, że ktoś komuś wbił cwela i debatują czy kolega który doniósł Pani od przyrki jest jebanym konfidentem czy tylko pierdoloną 60tka i czy nie trzeba go wziąć na rozkminkę.
Ale wąsatemu przygłupowi przeszkadza zielony pierdolący głupoty w niszowym temacie gdzie wiadomo, że to są po prostu prowokacje i nikt tego nie bierze na poważnie w dodatku zasięg tych wysrywów to jakieś 500 osób.
Karolci i jej sutenerowi nierobowi może się zrobić przykro więc żenada i frajerstwo dekady.
Pluje na tego błazna.
On się brzydzi, ale jak nie płacą. Jaki Maciuś jest, każdy widziTurski bez żenady siedzi na konfach frikowych z jakimiś oskarkami udającymi gangsterów, tam latają ciągle teksty o cwelach, kurwach, ciągnięciu różnych części ciała, stosunkach bez zgody drugiej strony. Wszystko oglądają miliony dzieci w wieku 8-15 lat. Potem latają i w szkołach na przerwach podniecają się, że ktoś komuś wbił cwela i debatują czy kolega który doniósł Pani od przyrki jest jebanym konfidentem czy tylko pierdoloną 60tka i czy nie trzeba go wziąć na rozkminkę.
Ale wąsatemu przygłupowi przeszkadza zielony pierdolący głupoty w niszowym temacie gdzie wiadomo, że to są po prostu prowokacje i nikt tego nie bierze na poważnie w dodatku zasięg tych wysrywów to jakieś 500 osób.
Karolci i jej sutenerowi nierobowi może się zrobić przykro więc żenada i frajerstwo dekady.
Pluje na tego błazna.
Nie było mnie na ostatnim UFC Live...Czerstwe jak tygodniowe bułki.
Byle postów najebać xD
![]()
to mam pewne zaległości 
O których nie wie - też by wsypał. Potwierdzone info,Turski nie robiąc nic wsypałby wszystkich na psach o których wie, taki to typ kurwiska
Jak on na Gromdzie komentuje to on sztywniutki przecieżTurski nie robiąc nic wsypałby wszystkich na psach o których wie, taki to typ kurwiska

Jak on na Gromdzie komentuje to on sztywniutki przecież![]()
Ale teorię ma na pewno w małym palcu, Archibald mu wszystko wytłumaczył co i jak i że to nie chodzi o to w którą stronę akurat wieje wiatrjeszcze nie miał okazji

Turski czuje obrzydzenie
Ale to o radomskim planktonie i bumiskach powiedział @zielony666 xD. Po prostu grafiki rozmówców w pokojach na Twitterze nie nadążają za głosami.Już pomijając Turskiego to Zabor lekko przesadził z tym Radomskim planktonem i bumiskami. On na prawdę wszystkich mierzy swoją miarą i uważa, że wystawianie dupy lub innych odważnych zdjęć do internetu jest wielkim wow za które ludzie zapłacą każdą cenę.
No właśnie, główny hejter KSWAle to o radomskim planktonie i bumiskach powiedział @zielony666 xD. Po prostu grafiki rozmówców w pokojach na Twitterze nie nadążają za głosami.

Ludzie cisnący po cyrku to nie hejterzy, to koneserzy.No właśnie, główny hejter KSW![]()
![]()

Ty brachu, ale jak tacą?Ludzie cisnący po cyrku to nie hejterzy, to koneserzy.
Świadomi odbiorcy ze świata mma, którzy w swoim doświadczeniu potrafią odróżnić produkt premium, od kloaki z rodzimego rynku.
Kiedyś bardzo mocno im dopingowałem i wspierałem, obecnie nie ubiłbym z Martinem muchy tacą w hotelowym kiblu![]()
Obaj*Ty brachu, ale jak tacą?
Oboje jesteście kelnerami ?!
Aż mnie to zatrwożyło

Koneserzy to są chyba w FapKlubachLudzie cisnący po cyrku to nie hejterzy, to koneserzy.
Świadomi odbiorcy ze świata mma, którzy w swoim doświadczeniu potrafią odróżnić produkt premium, od kloaki z rodzimego rynku.
Kiedyś bardzo mocno im dopingowałem i wspierałem, obecnie nie ubiłbym z Martinem muchy tacą w hotelowym kiblu![]()
a szczególnie na pewno jeden taki

Dla mnie to nie hejt. To tradycja.Ludzie cisnący po cyrku to nie hejterzy, to koneserzy.

KAROLA PO CO SIĘ OGRANICZAĆ, CZEKANY WSZYSCY NA ZDJĘCIE KUCIAPY