OnlyFans Karoliny Kowalkiewicz

Sportowiec :juanlaugh:

Screenshot_20241211_194702_Instagram.jpg
Screenshot_20241211_194816_Gallery.jpg

No musi zarabiać na twoje utrzymanie :goldi:
Screenshot_20241211_194414_Instagram.jpg

To wszystko dla dzieci
Screenshot_20241211_193523_Instagram.jpg

I jeszcze baba go wszędzie wozi, ja pierdole :DC:
Screenshot_20241211_194315_Instagram.jpg
Screenshot_20241211_194327_Instagram.jpg

Kiedyś tylko ładne panny, lub te znane mogły zarobić pokazując ciało w magazynie dla panów (Playboy, CKM, Maxim) lub bardziej hardkorowy (Hustler), a teraz może zrobić to każda, a nawet każdy... nawet brzydka i gruba, czy przypakowana...
@Prorok Izajasz :hi: jak tam OF kolegi:wink::lol:

Większym problemem są ci którzy za to płacą, bo kieruje nimi impulsywność i żądza, często są tak zaślepieni, że nawet nie zwracają na to uwagi. Kobiety są zdolne do manipulacji, ale tylko dlatego, że mężczyźni na to pozwalają i w dodatku za to płacą. Tracą nie dość, ze swoją moc, którą mogliby przeznaczyć np. na biznes, w dodatku są dojeni z hajsu, a system wojujący feminizmem tylko z tego czerpie korzyści.

karolina-kowalkiewicz-i-paige-vanzant.avif

I Zabor porównuje to do reklamy Monstera. XD Widać, że PvZ bez problemu wywaliłaby kuciapę, a Karola zachowawczo nadstawia tylko dupska. Nie no, to jest cyniczne wykorzystywanie CTE żony będące wynikiem blokowania ciosów czołem.
Mamy firmy które działają ale taki strzał na koniec to po prostu inwestycja w dzieci które mamy nadzieję mieć i ich spokojne życie.
Stulejarze będą pod to kręcić śmigłem, a dumny mąż w tym czasie będzie liczył hajs i odkładał na konto dla bąbelków. Kto wie, może za chwilę trafi się większy "strzał", ktoś zaproponuje nożyce i trzeba będzie się nad tym pochylić. :brainoverload:

karolina-kowalkiewicz-i-paige-vanzant.avif

I Zabor porównuje to do reklamy Monstera. XD Widać, że PvZ bez problemu wywaliłaby kuciapę, a Karola zachowawczo nadstawia tylko dupska. Nie no, to jest cyniczne wykorzystywanie CTE żony będące wynikiem blokowania ciosów czołem.

Stulejarze będą pod to kręcić śmigłem, a dumny mąż w tym czasie będzie liczył hajs i odkładał na konto dla bąbelków. Kto wie, może za chwilę trafi się większy "strzał", ktoś zaproponuje nożyce i trzeba będzie się nad tym pochylić. :brainoverload:
To zabor tam z tyłu robi za efekty pirotechniczne
:juanlaugh:

Pytanie co wtedy, czy ten otyły sobowtór sportowca i trenera pójdzie do uczciwej roboty, czy sam się gdzieś wypnie?
Jako sportowiec nie pykło,
Jako trener nie pykło,
Prowadzenie klubu nie pykło.

To żeby dalej w tym siedzieć, może dieta?
Ale koniecznie „wykorzystując” karierę żony

„Dieta od Cukinii” :cool:

Nie dziękuj Zabor za pomysł na biznes

:juanlaugh:

Back