One- temat na żywo każdej gali

One szykuje zajebistą galę z walkami MMA. Nie będę wam wklejał screenów, zobaczcie na yt kanał one i w społeczności są walki.
Między innymi kane vs Aliakbari o pas.

Trochę prasy + rozpiska

One szykuje zajebistą galę z walkami MMA. Nie będę wam wklejał screenów, zobaczcie na yt kanał one i w społeczności są walki.
Między innymi kane vs Aliakbari o pas.
Obowiazkowo do odchaczenia , dzięki bo kopletnie mi wypadlo z głowy .

Jaki Kane, pomieszalem ostatnio.

Reug reug idzie po wpierdol od Mylakhina, ale Aliakbari na karcie też jest :D

Ale jaja, oglądam galę i dopiero dowiedziałem się że gala z Mylakhinem będzie dziś, ale o 02:00 w nocy.
Ze ja tego kurwa się nie domyśliłem.

i senegalskie bumisko mistrzem, jeszcze bombardiera tam tylko brakuje :beczka: Ogólnie miałem przygotowany komentarz, że nic mnie tak nie wkurwia jak to, że ciężcy w mma są tak rozjebani po tych organizacjach wszystkich, ale to co Malykhin dzisiaj pokazał to tragedia i może oni po prostu są tacy słabi, że taki przykłądowy Rozenstruik by ich wszystkich jednego wieczoru obskoczył. Zamiast rozbijać tego Mokebe to szukał skończenia na siłę i się w klincz wpierdalał i jakąś żółtą kartkę dostał jeszcze xD , 0 ringowego IQ, a samo mma w ringu to w ogóle porażka :facepalm: Za to Kade się ładnie pokazał znowu i mogą być z niego ludzie w MMA, a jeszcze kilka lat temu chyba jego brat był bardziej hypowany, a odkąd Tye poszedł do wyższej dywizji, żeby nie walczyć z bratem to Kade wygrał ADCC, CJI i 2 walki w MMA, a brat od brązu w absolute na ADCC jakieś kontuzje i trochę się odnaleźć nie może, chociaż kto by ich tam odróżnił to może być tak, że jeden robi wagę, a drugi na świeżości walczy i stąd ta dobra passa :D

No to już wiemy dlaczego KSW ściągnęło senegalskiego mistrza zapasów bombardiera, a nie tego amatora reug reuga :frankapprove:

Jak widać nie takie bumisko :mamed:
Ewentualnie rusek przeceniony. Ta walka przez 20 minut +/- toczyła się w narożniku Kane, który stał i opierał się o liny, zawsze ten sam narożnik. Myślałem że go rusek jakoś spektakularnie upierdoli a dostałem słabą walkę, może przez 2-3 minuty było ciekawie.

Ewentualnie rusek przeceniony. Ta walka przez 20 minut +/- toczyła się w narożniku Kane, który stał i opierał się o liny, zawsze ten sam narożnik. Myślałem że go rusek jakoś spektakularnie upierdoli a dostałem słabą walkę, może przez 2-3 minuty było ciekawie.
Oglądałem. Rusek na pewno przeceniony ale już walka Kane z Buchechą pokazała że Senegalczyk to nie byle ogórek mimo krótkiej kariery. Gdyby nie żółta kartka w 1rundzie dla Ruska to za pewne wygrałby na kartach punktowych no ale jednak to Oumar sprowokował tą kartkę tym że rzucał Malikhynem jak worem ziemniaków a ten nie radząc sobie zaczął chwytać się lin. Ogólnie Kane udowodnił że jest wartościowym zawodnikiem, pokazał dobry gameplan, spoko cardio i umeijętność absorbowania ciosów.

@Karwantes rusek bił się w 93 nie? On może zbić normalnie. To nie jest rasowy ciężki zawodnik. W UFC gdyby miał się bić to tylko w 93 bo w 120 nie ma co szukać.

Screenshot_2024-11-20-16-43-27-685_com.google.android.youtube.jpg

Lee Rasulov dziś o 2 się zaczyna, czyli wczesne godziny poranne w Azji. Pchają się chuj wie po co na ten rynek amerykański jak tam i tak mało kto One ogląda, tym bardziej, że to na Prime jest, więc jak ktoś będzie chciał to sobie z odtworzenia obejrzy, a na swoim rodzimym rynku sobie w stopę strzelają. Z tymi zawodnikami, których mieli to strasznie zmarnowali potencjał, a szkoda, bo za popularyzowanie sportów uderzanych w małych rękawicach propsy się należą, chociaż może przez to ile tam tych formuł jest to też tak nie chwyciło jak oczekiwali

No nie, znowu MMA w ringu :facepalm:

Jeszcze rozumiem jakby jakieś ważne walki w majtaj były na tej karcie, a tutaj większość to MMA i grappling, w tym chyba najlepsze zestawienie MMA jakie mogli zrobić i cała gala w ringu. Czy jest jakiś promotor, który ma iq powyżej temperatury pokojowej :stevecarell:

Siema, kto ogląda live?
Teraz kwintesencja przerwy na dwójkę. Nie dość, że cukinie to jeszcze grappling :fjedzia:

Ciekawe jak Lee poradzi sobie z pogromcą Czarka. Rasulov nic specjalnego w ostatniej walce nie pokazał, a jest dość sporym faworytem. Oby nie było 5 rund zamulania, bo potem na Babilon trzeba wstać :D

Back