Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Na jakim kanale ??Ogląda ktoś dzisiejszą galę? MMA nie ma ale będzie fajne majtaj, aktualnie leci grappling.
Fightklub w polskiej tv, a jeśli nie masz to na YT na kanale one leci.Na jakim kanale ??
One szykuje zajebistą galę z walkami MMA. Nie będę wam wklejał screenów, zobaczcie na yt kanał one i w społeczności są walki.
Między innymi kane vs Aliakbari o pas.
Obowiazkowo do odchaczenia , dzięki bo kopletnie mi wypadlo z głowy .One szykuje zajebistą galę z walkami MMA. Nie będę wam wklejał screenów, zobaczcie na yt kanał one i w społeczności są walki.
Między innymi kane vs Aliakbari o pas.
ze niby ta gala z piatku na sobote jest zajebista?One szykuje zajebistą galę z walkami MMA.

Zajebista to może przesada, ale z malykihnem, rodtangiem, moraesem i ruotolo wygląda to na pewno lepiej niż kilka ostatnich fight nightów ufcze niby ta gala z piatku na sobote jest zajebista?![]()

Jak na one, to sam fakt takiej ilości MMA świadczy o zajebistosci :Dze niby ta gala z piatku na sobote jest zajebista?![]()
Ogólnie miałem przygotowany komentarz, że nic mnie tak nie wkurwia jak to, że ciężcy w mma są tak rozjebani po tych organizacjach wszystkich, ale to co Malykhin dzisiaj pokazał to tragedia i może oni po prostu są tacy słabi, że taki przykłądowy Rozenstruik by ich wszystkich jednego wieczoru obskoczył. Zamiast rozbijać tego Mokebe to szukał skończenia na siłę i się w klincz wpierdalał i jakąś żółtą kartkę dostał jeszcze xD , 0 ringowego IQ, a samo mma w ringu to w ogóle porażka
Za to Kade się ładnie pokazał znowu i mogą być z niego ludzie w MMA, a jeszcze kilka lat temu chyba jego brat był bardziej hypowany, a odkąd Tye poszedł do wyższej dywizji, żeby nie walczyć z bratem to Kade wygrał ADCC, CJI i 2 walki w MMA, a brat od brązu w absolute na ADCC jakieś kontuzje i trochę się odnaleźć nie może, chociaż kto by ich tam odróżnił to może być tak, że jeden robi wagę, a drugi na świeżości walczy i stąd ta dobra passa :DJak widać nie takie bumiskoWielkie chłopiskajak Buchecha z tym bumiskiem senegalskim przegrał to ja nie wiem
![]()

Ewentualnie rusek przeceniony. Ta walka przez 20 minut +/- toczyła się w narożniku Kane, który stał i opierał się o liny, zawsze ten sam narożnik. Myślałem że go rusek jakoś spektakularnie upierdoli a dostałem słabą walkę, może przez 2-3 minuty było ciekawie.Jak widać nie takie bumisko![]()
Oglądałem. Rusek na pewno przeceniony ale już walka Kane z Buchechą pokazała że Senegalczyk to nie byle ogórek mimo krótkiej kariery. Gdyby nie żółta kartka w 1rundzie dla Ruska to za pewne wygrałby na kartach punktowych no ale jednak to Oumar sprowokował tą kartkę tym że rzucał Malikhynem jak worem ziemniaków a ten nie radząc sobie zaczął chwytać się lin. Ogólnie Kane udowodnił że jest wartościowym zawodnikiem, pokazał dobry gameplan, spoko cardio i umeijętność absorbowania ciosów.Ewentualnie rusek przeceniony. Ta walka przez 20 minut +/- toczyła się w narożniku Kane, który stał i opierał się o liny, zawsze ten sam narożnik. Myślałem że go rusek jakoś spektakularnie upierdoli a dostałem słabą walkę, może przez 2-3 minuty było ciekawie.
Malykhin to rasowy ciężki, od zawsze w cięzkiej. Zbijał tylko raz do De Riddera by odebrać mu pas.@Karwantes rusek bił się w 93 nie? On może zbić normalnie. To nie jest rasowy ciężki zawodnik. W UFC gdyby miał się bić to tylko w 93 bo w 120 nie ma co szukać.

Teraz kwintesencja przerwy na dwójkę. Nie dość, że cukinie to jeszcze grapplingSiema, kto ogląda live?