Don Pedro Dela Vega
Maximum FC Middleweight
Dociążenie gwarantowanePodobno na nastepnej gali bedzie walczyl z Iranskim Hulkiem![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dociążenie gwarantowanePodobno na nastepnej gali bedzie walczyl z Iranskim Hulkiem![]()
Marian będzie miał co ogladac o 5Dociążenie gwarantowane
o co oni walczą?Wygrać, a utrzymać to dwie inne sprawy, Budda też robił loterię na auta, gdzie jakby wygrał to auto jakiś szary magazynier z Polski to na tarcze hamulcowe by 3 wypłat brakło... Najlepiej to sprzedać takie auto wygrane i pierdolić :DWygrał S-klasę jebany, i roczny karnet do Burger Kinga
Właśnie nie wiem czy przypadkiem takich wygranych aut nie możesz tak od razu sprzedać… coś tak kiedyś słyszałem… co nie zmienia i tak faktu, że gruby nie pojeździ bo się tam kurwa nie zmieściWygrać, a utrzymać to dwie inne sprawy, Budda też robił loterię na auta, gdzie jakby wygrał to auto jakiś szary magazynier z Polski to na tarcze hamulcowe by 3 wypłat brakło... Najlepiej to sprzedać takie auto wygrane i pierdolić :D

Najpierw podatek zapłacić.Wygrać, a utrzymać to dwie inne sprawy, Budda też robił loterię na auta, gdzie jakby wygrał to auto jakiś szary magazynier z Polski to na tarcze hamulcowe by 3 wypłat brakło... Najlepiej to sprzedać takie auto wygrane i pierdolić :D

Wygrał S-klasę jebany, i roczny karnet do Burger Kinga

No jestItauma wjeżdża, bombka tam jest atomowa

Podejrzanie gejowska sprawaPaaa i wygrał ten tęczowy pas![]()
Dokładnie.Dawac z Duboisem na wiosne kurwa![]()
Ale KO. Brawo!
ale go zdjął
![]()
Ale kurwa zabił.
![]()
Przed MamedemO której Szpilka?
Chłopaczek 198 cm, 113 kg, gdzie AJ miał przy tym wzroście tylko 104 kg w czasie debiutu na pro mając 24 lata...Ja pierdole 19 lat chłopaczek… jak by mnie pierdolnął to by mnie z kaloszy na sąsiednią wioskę wyjebało.