Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ale strzela papy, chyba sie naćpał marihuanyZawołajcie jak smoluch skończy bębnić te smuty.![]()
Czarnego opętało przy bębnach
Tak.Kurwa mac co to jest gala bokserska czy koncert
Czarnego opętało przy bębnach
wynagrodzili widzom ten kurewski koncert opentanego kiki salamambySiema!
Ten trailer jest mistrzowski![]()

Jestem przeciwnikiem takich wydarzeń na galach boksu. Rozumiem, że chcą pokazać wszystkim ten przepych i rozmach, ale wychodzi z tego pomału przerost formy nad treścią.wynagrodzili widzom ten kurewski koncert opentanego kiki salamamby
Nie no komentatorka de bestCo to kurwa za durnie komentują !! Ja pierdole jeszcze kołtonia brakuje tu !!!

Wrzuciłem strim eng, po prostu nie skupiam się na tym co mówią i jest lepiejCo to kurwa za durnie komentują !! Ja pierdole jeszcze kołtonia brakuje tu !!!
Muszą okiełznać teraz szatana więc dali już chłopakom walczyćCzyli jednak dało radę przed godziną 1![]()
Inowacyjne arabskie metodyJestem przeciwnikiem takich wydarzeń na galach boksu. Rozumiem, że chcą pokazać wszystkim ten przepych i rozmach, ale wychodzi z tego pomału przerost formy nad treścią.
Gdy chce koncertu, to idę na koncert. Tutaj chcę walki dwóch gości cios za cios.

Nie widziałem, włączyłem akurat na ukra.Jebaniutki, co wejście ogarnął![]()