Patrosixxx
UFC Heavyweight
Boras dostał gryps od Chyckiego.
Mati doszedł do siebie po KSW xD ciekawe jak ten Red bo na ostatnich dwóch walkach to już było chyba z nim grubo xd
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Musi to na Rusi@Cassius42 lubię Cie Byku ale FURY musi wygrać
, a ja w przeciwieństwie kolegi nigdy pewnie fanem TF nie byłem, chociaż w walce z Władkiem, to chyba jemu bardziej kibicowałem, bo oczekiwałem zmian w HW po tej erze, a ten niestety poszedł w tango, a później depresja itd. i nie walczył...Tomek Rodak to akurat rozumiem! ale w walce z Tyburą, to kibicowałem naszemu chłopowi z Uniejowa!No tak. Tu się zgadzam z @Prorok Izajasz bo też lubię Paddyego chłopak mój rocznik i też grubas ale najbardziej w UFC kibicuje Aspinallowi.

Paddy gruby, tylko nie walczy w swojej kategoriiNo tak. Tu się zgadzam z @Prorok Izajasz bo też lubię Paddyego chłopak mój rocznik i też grubas ale najbardziej w UFC kibicuje Aspinallowi.
a później się męczy zrzucając do lekkiej...

Ja się zmierzyłem i zważyłem dziś. Wzrost Ok.187cm. Aktualna waga 108kg ale wazylem sie popołudniu. Myślisz, że dałbym radę zbic chociaż do półśredniej 77kg???? HahahaPaddy gruby, tylko nie walczy w swojej kategoriia później się męczy zrzucając do lekkiej...
![]()
I tak trzeba żyć morda !! Ja dziś bigos. !! Cały gar !!!!Dokładnie TEAM FURY !!!! Morda co dziś do przekąszenia masz ? Ja jem picke z dzieciakami bo dziś jestem niania
23-23.30O której maja wyjść w walce wieczoru ?
Allen pocieszna mordaBum Allen bije prospekta

O duże chłopisko z kolegi, prawdziwy Heavyweight, wzrostu Chisory... i wagi naszego Andrew w prime!Ja się zmierzyłem i zważyłem dziś. Wzrost Ok.187cm. Aktualna waga 108kg ale wazylem sie popołudniu. Myślisz, że dałbym radę zbic chociaż do półśredniej 77kg???? Hahaha

tylko nie wiem jak tam i niego z budową ciała, czy jest też grubokościsty np. bo czasami i niektórych nie widać tych kilogramów...
Tak.bardziej nie lubimy cyganów czy ukrainców?

Jawny wałek… ktoś chyba mógł stracić sporo hajsu, dlatego też tak się skończyło. Jebać ichPrzekręcili Allena, szacun dla Jankowiaka

Obejrzałbym na żywo, ale jak znowu odpierdolą ciapacką eurowizję przed ME to na bank nie dotrwam.![]()

Obejrzałbym na żywo, ale jak znowu odpierdolą ciapacką eurowizję przed ME to na bank nie dotrwam.![]()

Jawny wałek… ktoś chyba mógł stracić sporo hajsu, dlatego też tak się skończyło. Jebać ich![]()
Przekręcili Allena, szacun dla Jankowiaka
O duże chłopisko z kolegi, prawdziwy Heavyweight, wzrostu Chisory... i wagi naszego Andrew w prime!
Co najwyżej teraz to LH, ale w MMA...
Chyba żeby wziął się za niego dr Chycki, to pewnie byłoby (-84) a może nawet te (-77)tylko nie wiem jak tam i niego z budową ciała, czy jest też grubokościsty np. bo czasami i niektórych nie widać tych kilogramów...
No i też ważne % tkanki tłuszczowej![]()
Kalkulator beztłuszczowej masy ciała
Dzięki kalkulatorowi beztłuszczowej masy ciała możesz dowiedzieć się, ile ważył(a)byś bez tkanki tłuszczowej. Przydatne, jeśli np. śledzisz swoje postępy na siłowni.www.omnicalculator.com
Weryfikacja była już w tej walce. Będą wnioski albo rychły upadek.View attachment 117000
Na BoxRec 27 głosów... ale za Allen, jak nasz Jankowiak...
Co ciekawe przed walką byli odpowiednio w rankingu...
(#40.) vs. (#159.) a po tym splicie
Fisher spadł na (#48.) a Allen awansował na (#124.) ciekawe jakby to wyglądało przy W (UD) dla Allen'a, tylko niestety to Fisher miał te (12-0) i był od Eddie'go, ale pomoc sędziów tutaj, nie pomoże mu z mocniejszymi rywalami...