Wyniki Oleksandr Usyk vs Tyson Fury 2 – wyniki gali

@Cassius42 lubię Cie Byku ale FURY musi wygrać
Musi to na Rusi:wink:, a ja w przeciwieństwie kolegi nigdy pewnie fanem TF nie byłem, chociaż w walce z Władkiem, to chyba jemu bardziej kibicowałem, bo oczekiwałem zmian w HW po tej erze, a ten niestety poszedł w tango, a później depresja itd. i nie walczył...

Bo uważam że ma talent do boksu, ale też wielką rolę odgrywa tutaj jego gabaryt (głosem Jurasa) 202 cm i 216 cm!, no i mocno wkurza mnie to że wszyscy podają za nim ten jego niby wzrost mocno zawyżone 206! gdzie on jest wzrostu naszego Wacha...
uid_57ab0b2.jpg

Ja się zmierzyłem i zważyłem dziś. Wzrost Ok.187cm. Aktualna waga 108kg ale wazylem sie popołudniu. Myślisz, że dałbym radę zbic chociaż do półśredniej 77kg???? Hahaha
O duże chłopisko z kolegi, prawdziwy Heavyweight, wzrostu Chisory... i wagi naszego Andrew w prime! :lol:
Co najwyżej teraz to LH, ale w MMA... :wink:
Chyba żeby wziął się za niego dr Chycki, to pewnie byłoby (-84) a może nawet te (-77):lol: tylko nie wiem jak tam i niego z budową ciała, czy jest też grubokościsty np. bo czasami i niektórych nie widać tych kilogramów...
No i też ważne % tkanki tłuszczowej

Jawny wałek… ktoś chyba mógł stracić sporo hajsu, dlatego też tak się skończyło. Jebać ich :latajacaslomkaptysiowa:
Przekręcili Allena, szacun dla Jankowiaka
Screenshot_2024-12-21-21-53-57-576~2.jpg

Na BoxRec 27 głosów... ale za Allen, jak nasz Jankowiak...
Co ciekawe przed walką byli odpowiednio w rankingu...
(#40.) vs. (#159.) a po tym splicie
Fisher spadł na (#48.) a Allen awansował na (#124.) ciekawe jakby to wyglądało przy W (UD) dla Allen'a, tylko niestety to Fisher miał te (12-0) i był od Eddie'go, ale pomoc sędziów tutaj, nie pomoże mu z mocniejszymi rywalami...

O duże chłopisko z kolegi, prawdziwy Heavyweight, wzrostu Chisory... i wagi naszego Andrew w prime! :lol:
Co najwyżej teraz to LH, ale w MMA... :wink:
Chyba żeby wziął się za niego dr Chycki, to pewnie byłoby (-84) a może nawet te (-77):lol: tylko nie wiem jak tam i niego z budową ciała, czy jest też grubokościsty np. bo czasami i niektórych nie widać tych kilogramów...
No i też ważne % tkanki tłuszczowej

Dr chycki chyba działa z Artutem Szpilka

View attachment 117000
Na BoxRec 27 głosów... ale za Allen, jak nasz Jankowiak...
Co ciekawe przed walką byli odpowiednio w rankingu...
(#40.) vs. (#159.) a po tym splicie
Fisher spadł na (#48.) a Allen awansował na (#124.) ciekawe jakby to wyglądało przy W (UD) dla Allen'a, tylko niestety to Fisher miał te (12-0) i był od Eddie'go, ale pomoc sędziów tutaj, nie pomoże mu z mocniejszymi rywalami...
Weryfikacja była już w tej walce. Będą wnioski albo rychły upadek.

Back