Ojcones

• Thread starter Deleted member 6793
  • Start date
No niby tak, ale wiesz chodzi mi, że to całkiem całkiem był pierwszy taki występ.

Wiadomo, że występ kolejnych dzieci to nowa i super historia…ale jednak.

Chyba że, chodziło ci o coś całkiem innego i nie skumałem :werdum:
O to, o to :redford:

No i tak, te pierwsze razy są wyjątkowe.

Już po wszystkim…szkoda, że takie pierwsze razy przeżywa się tylko raz w życiu :płacz:
To fakt a najbardziej mnie rozwalają rodzice co zamiast łapać kontakt wzrokowy z dzieckiem by mu pokazać jacy są dumni, żeby wesprzeć to nie.. ryj w telefon i nagrywają. Idealnie opisał to Luis CK w jednym z swoich programów. Niżej ten fragment, 2,5 minuty a fajnie podsumowane

To fakt a najbardziej mnie rozwalają rodzice co zamiast łapać kontakt wzrokowy z dzieckiem by mu pokazać jacy są dumni, żeby wesprzeć to nie.. ryj w telefon i nagrywają. Idealnie opisał to Luis CK w jednym z swoich programów. Niżej ten fragment, 2,5 minuty a fajnie podsumowane

Zgadza się i tu też tak było. Nie mówię, że ja też telefonu nie wyciągnąłem, ale zrobiłem szybko zanim zaczęli występować kilka fotek na pamiątkę i później już mnie totalnie występ pochłonął.

No nie będę ukrywał, ja przy takich rzeczach odpalam się mocno :beczka: Jakieś brawka, bujanie się, machanie, kciuki w górę, serduszka, ale już wolę w tę stronę przeginać niż z przyklejonym telefonem oglądać wszystko albo siedzieć jak kołek :fjedzia:

1000020809.jpg

Też się pochwalę moją młodą. Od małego objawiała talent do rysowania i malowania i jestem z niej dumny

A tutaj arcydzieło 7-miesięcznej córki, które zrobiła wspólnie ze swoją nianią na Dzień Ojca – krawat.
View attachment 150441
Otrzymałem takich podobnych krawatów w przeszłości parę i dumnie je nosiłem przez cały dzień i niektóre jeszcze trzymam .
A to dostałem od synów jak mieli zaledwie parę lat i noszę w portfelu codziennie ponad 20 lat.
image.jpg
image.jpg

Tak na szybkiego dla zapominalskich , dzisiaj w Polsce dzień Ojca, wszystkim tatusiom na forum wszystkiego najlepszego i wytrwałości bycia dobrymi ojcami i przykładem dla swoich dzieci.
Nie zapominajmy o naszych ojcach, bo to w sumie nie oto chodzi aby tylko nam składał ktoś życzenia

Kurwa, pany najlepszego dla wszystkich tatusiów z Cohones :conorsalute: Życie potrafi rzucić na matę i docisnąć w parterze ale prawdziwy ojciec się nie poddaje.
Życzę Wam żebyście wychowali swoje młode wilki na twardych ludzi żeby kasa się zgadzała a zdrowie pozwalało na robienie formy i picie za sukcesy.
Niech moc będzie z Wami chłopy:conorsalute:
142069-24945ca6b789f78a74d77f5346b8c4fc.png

Zdrówka, też wieczorem przechylę szklaneczkę :conorsalute: I jak @DD40 mądrze napisał, pamiętajcie też o swoich ojcach. Ja do swojego zaraz jadę, zapewne na ostatni dzień ojca co jest w sumie ciężkie no ale takie jest życie.
A co by taką depresją nie kończyć to córa już zapowiedziała prezent po przedszkolu więc czekam ;)

Back