szplin
Vale Tudo Open
Tak zwany dotyk cielesny?Ostatnio każdy większy szczupak narusza moje powłoki zewnętrzne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tak zwany dotyk cielesny?Ostatnio każdy większy szczupak narusza moje powłoki zewnętrzne.
To pod kocykiem.Gratulacje. Które?
Bardzo zły dotyk.Tak zwany dotyk cielesny?
Halibut lubi toBardzo zły dotyk.

Druga córa.Gratulacje. Które?
Wyśpij się zawczasuW tym miesiącu zostanę ojcem, urodzi mi się syn. Jakieś porady od braci z cohones?![]()

Dziękuję serdecznie, zawsze byłem z tych co się późno kładą spać i potem wstają w południe, może być niezły szokWyśpij się zawczasu
Gratulacje!![]()

Dziękuję serdecznie, zawsze byłem z tych co się późno kładą spać i potem wstają w południe, może być niezły szok![]()
najgorzej.Gratulacje!W tym miesiącu zostanę ojcem, urodzi mi się syn. Jakieś porady od braci z cohones?![]()
Ciesz się tym.W tym miesiącu zostanę ojcem, urodzi mi się syn. Jakieś porady od braci z cohones?![]()

Dziękuję!Gratulacje!
Dziękuję! Mam nadzieję tylko ze dam radę, mimo że było planowane to na początku bałem się jak cholera, teraz mam poczucie zadania żeby być jak najlepszym ojcem i wierzę że się uda. Dziękuję za tą piękną odpowiedź AnżejuCiesz się tym.
Codziennie, kilka razy dziennie mów mu, że go kochasz, całuj i przytulaj.
Najlepsza rzecz na świecie: tulić, całować i widzieć w tych małych oczkach miłość odwzajemnioną i kiedy odpowiada, delikatnie sepleniąc, "kocham cie tatuś"
Gratuluję, wszedłeś w coś pięknego, zobaczysz.
![]()

BrawoW tym miesiącu zostanę ojcem, urodzi mi się syn. Jakieś porady od braci z cohones?![]()

za tę piękną odpowiedź. Dziękuję za tą piękną odpowiedź Anżeju![]()

Czar prysł.za tę piękną odpowiedź![]()

Nie musisz, ja jestem szczery w relacjach ;) ;) ;)uważaj bo podeślę to Twojej starej to przestaniesz taką propagandę na forum wrzucać, chamie szowinisto!
Gratulacje, wspaniały czas przed Tobą!W tym miesiącu zostanę ojcem, urodzi mi się syn. Jakieś porady od braci z cohones?![]()

Gratulacje, odkryjesz nowy rodzaj radości i szczęścia.W tym miesiącu zostanę ojcem, urodzi mi się syn. Jakieś porady od braci z cohones?![]()
To jakieś losowe literki tworzące niby słowa?Kolejny dyplom córki
Mega dumny View attachment 134966