Starvin' Marvin
ONE FC Middleweight
Fakt, przepraszam. Tylko woda z mauzera
W przepisie brakuje tylko adnotacji aby NIGDY nie myć kubka z pomocą płynu do naczyń
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Fakt, przepraszam. Tylko woda z mauzera
W przepisie brakuje tylko adnotacji aby NIGDY nie myć kubka z pomocą płynu do naczyń
Ale to tylko jak robisz IrishJeszcze śrubokręt musi być ujebany smarem lub płynem hamulcowym.
Znawca, jednak żona wie co mówiAle to tylko jak robisz Irish

chuj wie o czym Ty pierdolisz. Koneser się kurwa znalazł i niebieska prima mu nie smakuje. Ajrisz, kurwa ha tfu se wymyśliłAle to tylko jak robisz Irish
Odpisuję Ci tutaj żeby tamtego wątku nie zaśmiecać. Moja córa ma nauczycielkę starej daty za wychowawczynie i mimo że jest dopiero w drugiej klasie to: jest cała lista lektur do drzeczytania (10 obowiązkowych i 2 dodatkowe), daje im zadania domowe tylko nazywa to „domowniczkiem” oraz robi sprawdziany za które daje normalne oceny (oczywiście nie do dziennika bo tego formalnie nie może zrobić ale jest to dla nas rodziców informacja zwrotna)Ściema - teraz nie ma takiego "czytania do szkoły"
Muszę uruchomić krecika żeby to gdzieś zgłosił. Maltretujecie dziecko!Odpisuję Ci tutaj żeby tamtego wątku nie zaśmiecać. Moja córa ma nauczycielkę starej daty za wychowawczynie i mimo że jest dopiero w drugiej klasie to: jest cała lista lektur do drzeczytania (10 obowiązkowych i 2 dodatkowe), daje im zadania domowe tylko nazywa to „domowniczkiem” oraz robi sprawdziany za które daje normalne oceny (oczywiście nie do dziennika bo tego formalnie nie może zrobić ale jest to dla nas rodziców informacja zwrotna)
I bardzo kurwa dobrze.
U mojej córki podobnie. Też jest w drugiej klasie, też czytają książki i również mają zadania domowe. Niby dla chętnych ale są. Dodatkowo młoda lubi czytać i codziennym przed snem czyta sobie w łóżku. Teraz na tapecie jedna z książek o Hani Humorek.Odpisuję Ci tutaj żeby tamtego wątku nie zaśmiecać. Moja córa ma nauczycielkę starej daty za wychowawczynie i mimo że jest dopiero w drugiej klasie to: jest cała lista lektur do drzeczytania (10 obowiązkowych i 2 dodatkowe), daje im zadania domowe tylko nazywa to „domowniczkiem” oraz robi sprawdziany za które daje normalne oceny (oczywiście nie do dziennika bo tego formalnie nie może zrobić ale jest to dla nas rodziców informacja zwrotna)
I bardzo kurwa dobrze.
Odpisuję Ci tutaj żeby tamtego wątku nie zaśmiecać. Moja córa ma nauczycielkę starej daty za wychowawczynie i mimo że jest dopiero w drugiej klasie to: jest cała lista lektur do drzeczytania (10 obowiązkowych i 2 dodatkowe), daje im zadania domowe tylko nazywa to „domowniczkiem” oraz robi sprawdziany za które daje normalne oceny (oczywiście nie do dziennika bo tego formalnie nie może zrobić ale jest to dla nas rodziców informacja zwrotna)
I bardzo kurwa dobrze.
Śmiechy śmiechami, ale jak ma dziecko się nauczyć systematyczności i odpowiedzialności skoro pozbawia się je obowiązków?U mojej córki podobnie. Też jest w drugiej klasie, też czytają książki i również mają zadania domowe. Niby dla chętnych ale są. Dodatkowo młoda lubi czytać i codziennym przed snem czyta sobie w łóżku. Teraz na tapecie jedna z książek o Hani Humorek.
Dziecko to ma się nauczyć, że jest 88 płci i przed analem trzeba zrobić lewatywę.Śmiechy śmiechami, ale jak ma dziecko się nauczyć systematyczności i odpowiedzialności skoro pozbawia się je obowiązków?

i broń Boże żadnych ocen, bo poczuje się dotknięte porażkąDziecko to ma się nauczyć, że jest 88 płci i przed analem trzeba zrobić lewatywę.
A nie jakieś faszystowskie wymysły.
Gratulacje!!!Panowie wyskoczył w końcu! Trochę po terminie ale gardę od narodzin trzyma pięknie!

gratulacje i lutuj od razu drugiego i trzeciegoPanowie wyskoczył w końcu! Trochę po terminie ale gardę od narodzin trzyma pięknie!

GratulacjePanowie wyskoczył w końcu! Trochę po terminie ale gardę od narodzin trzyma pięknie!

Bez gardy X, więc już przewyższa pewnego pogromcę magazynierów. Wielkie gratulacje i zdrowia dla synaPanowie wyskoczył w końcu! Trochę po terminie ale gardę od narodzin trzyma pięknie!
.Gratulacje byku i dużo zdrówka dla pociechy i małżonki!Panowie wyskoczył w końcu! Trochę po terminie ale gardę od narodzin trzyma pięknie!

GratulacjePanowie wyskoczył w końcu! Trochę po terminie ale gardę od narodzin trzyma pięknie!

Bykowe - za czy przeciw? Pytanie do ojcówGratulacje byku i dużo zdrówka dla pociechy i małżonki!![]()

Bykowe to każdy płaci odkąd 500+ weszloBykowe - za czy przeciw? Pytanie do ojców![]()