VitoC
UFC Featherweight
nie rób tego błędu, założysz dzwonek to zapomnij że pojedziemłoda jeszcze na rowerku nie umie dobrze jeździć ale już chce dzwonek na kierownicy bo tam widziała

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
nie rób tego błędu, założysz dzwonek to zapomnij że pojedziemłoda jeszcze na rowerku nie umie dobrze jeździć ale już chce dzwonek na kierownicy bo tam widziała

Dobra nie zrobię tego, z dziećmi nie ma żartów.nie rób tego błędu, założysz dzwonek to zapomnij że pojedzie![]()
I elegancko, tanio, zdrowo i szybkoCórcia co chcesz na prezent na urodziny?
Hmm, no nie wiem, może truskawki i winogronka do jedzenie bo lubię bardzo.
![]()

No i z bani prezent. Jeszcze nauczy się życia w bonusie, że skromność się nie opłacaCórcia co chcesz na prezent na urodziny?
Hmm, no nie wiem, może truskawki i winogronka do jedzenie bo lubię bardzo.
![]()

No i dupa, nie będzie murowanego garażu na sanockich latyfundiacho ja cie pierdole, właśnie się zorientowałem, że nie złożyłem w czerwcu wniosku na 800+
![]()

Zaraz żona Cię zgłosi do podludzio ja cie pierdole, właśnie się zorientowałem, że nie złożyłem w czerwcu wniosku na 800+
![]()
Dostanie wyrównanie to od razu samochód kupi.No i dupa, nie będzie murowanego garażu na sanockich latyfundiach![]()
Beta Andrzej sam musi składac wnioskio ja cie pierdole, właśnie się zorientowałem, że nie złożyłem w czerwcu wniosku na 800+
![]()

A kto inny miałby składać?Beta Andrzej sam musi składac wnioski
![]()

Żona!!!!!!A kto inny miałby składać?![]()
Musiałaby mieć dostęp do kontaŻona!!!!!!

Pue ZusMusiałaby mieć dostęp do konta![]()
Tak jedno. Nie uznaję rozdziałów na "moje" i "twoje"...Czyli macie jedno konto?
ojojoj
Starozakonne podejście...Tak jedno. Nie uznaję rozdziałów na "moje" i "twoje"...
Starozakonne podejście...