Dijaz
KSW Heavyweight
Racja, będą nakrywać, ale nie nas i nie czapkamiRóbcie tych dzieciaków ile wlezie bo nas ciapaki czapkami nakryją.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Racja, będą nakrywać, ale nie nas i nie czapkamiRóbcie tych dzieciaków ile wlezie bo nas ciapaki czapkami nakryją.

A co sądzi na temat, ha tfu tuskaDlatego wazne jest dobre wychowanie dzieciaków
ja swoja 12 latke to musze hamować w dyskusji jak pojawia sie temat ukrów czy opalonych![]()

Coś do przemyślenia.
Ręką nie bo możesz coś przetrącićNo właśnie, pytanie do ekspertów, bo pewnie i mnie to czeka zaraz. Najlepszy sprzęt do lania?
Kabel? Pasek? Jeśli tak to jaki? Węższy, szerszy, skórzany? Czy ręka wystarczy?

No i od razu widać doświadczenie praktyka.Ręką nie bo możesz coś przetrącić![]()
Tylko żebyś za bardzo się nie wczuł w klimatNo i od razu widać doświadczenie praktyka.
Idę w takim razie w pasek. Co porządna skóra to skóra

Za mojej młodości królowała szmata do garów, w cięższych przypadkach tango śpiewał kabel od prodiża.No właśnie, pytanie do ekspertów, bo pewnie i mnie to czeka zaraz. Najlepszy sprzęt do lania?
Kabel? Pasek? Jeśli tak to jaki? Węższy, szerszy, skórzany? Czy ręka wystarczy?
gratulacje, zdrowia dla mamy i juniora, no i samych pięknych chwilDziś urodził mi się synuś!!! Mały zdrowy byczek!
Ale jestem szczęśliwy.![]()
![]()
![]()

Również gratulacje dla całej rodziny.Dziś urodził mi się synuś!!! Mały zdrowy byczek!
![]()
![]()

Brawo! Gratulacje!Dziś urodził mi się synuś!!! Mały zdrowy byczek!
![]()
![]()

GratulacjeDziś urodził mi się synuś!!! Mały zdrowy byczek!
![]()
![]()

No dlatego Gary mówił self-esteem ( poczucie własnej wartości...) o chuj chodziHmmm. Mam mieszane uczucia.
Jest duża różnica pomiędzy budowaniem pewnosci siebie czy tam poczucia wlasnej wartosci poprzez konstruktywna krytyke i obiektywne (!) wymagania, a mowieniem "go girl", "you deserve it", "youre 10/10".
Zdrowia i nam rośnie prawy obywatelDziś urodził mi się synuś!!! Mały zdrowy byczek!
![]()
![]()

A Sylwek trenuje ksw?Brawo! Gratulacje!
Sylwek, to Ty?
Wczoraj na imprezie, koledze z pracy gratulowaliśmy tego samego!
![]()

Nie, a Ty?A Sylwek trenuje ksw?
![]()

Młody Nindża...Dziś urodził mi się synuś!!! Mały zdrowy byczek!
Ale jestem szczęśliwy.

klimacik, jak kiedyś uporządkuje działkę (jest w planie na jesień i wiosnę) to kolejny sezon będzie dymioneDzieciaki i ognicho #chlebekzkijka
![]()