Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wtedy jestAle wiesz, że te filmiki mają dalszy ciąg? Po tych akcjach dzieciaki dostają od starego wpierdol za głupie zachowanie![]()
![]()
Wtedy jest
kabel od prodiża: activated
To naszej w sobotę 3 lata przeleciałyMała ogarnęła rower na dwóch kołach. Za trzecim razem. Leci jak przecinak, potrafi swobodnie wystartować i wyhamować. W październiku 4 latka.
Pewnie jeszcze chwilą nim nauczy się komfortowo skręcać i wymijać przeszkody.
Szkoda, że żona nauczyła a nie ja
Ale ona z nią poszła pierwsza na naukę i stwierdziliśmy, że już się nie będę wpierdalał żeby córce nie mieszać w głowie ze swoimi mongolskimi teoriami.
Dobry patent zamiast tego kija z tyłu to jakąś chustą złapać dziecko pod rękami i tą chustą manewrować.
Albik zajebisty. Nawet w zeszłym tygodniu dokupowałem kilka książek. Wgraliśmy jej też kilka piosenek i ma swoje radyjkoTo naszej w sobotę 3 lata przeleciały
jazdy dalej nie ogarnia, prędzej się nauczy czytać i liczyć do stu, mól książkowy nam się chyba trafil
dostała na urodziny zestaw czytaj z Albikiem, oderwać się nie może
![]()
To potrafi tylko odtwarzać piosenki i świecić oraz robi za pamięć USB?Generalnie nie polecam zabawek na baterie, ale to się u nas sprawdza b dobrze:
![]()
Alilo Króliczek Big Bunny G7C - niebieski
Alilo Króliczek Big Bunny G7C - niebieski Niebieski | Zabawki \ Zabawki dla niemowląt \ Zabawki Interaktywne Dla Niemowląt Święta BabyStuff Poleca | Sklep BabyStuff.plbabystuff.pl
To naszej w sobotę 3 lata przeleciały
jazdy dalej nie ogarnia, prędzej się nauczy czytać i liczyć do stu, mól książkowy nam się chyba trafil
dostała na urodziny zestaw czytaj z Albikiem, oderwać się nie może
![]()
U nas to samo jak chodzi o książki. 4 lata a ma ich więcej niż niejedna bibliotekaAlbik zajebisty. Nawet w zeszłym tygodniu dokupowałem kilka książek. Wgraliśmy jej też kilka piosenek i ma swoje radyjko
Książki też lubi, z rodziny wszyscy wiedzą, że mają bezsensownych zabawek nie kupować tylko najlepiej książeczki.
Tak. Sprawdza się do słuchania bajek, czasem piosenek. Jak na taki mały głośniczek brzmi b. dobrze. Plastik nie do zniszczenia.To potrafi tylko odtwarzać piosenki i świecić oraz robi za pamięć USB?
ma 4 pory roku z tej serii oraz noc, teraz już zapomniała trochę o tym ale jak była mniejsza to non stop siedziała i przeglądała obrazki ucząc się słówek, opowiadając co jest na obrazkach.Nie wiem czy to tu było wrzucane ale oporowo mogę polecić Rok na ulicy Czereśniowej. Nie ma tam teksu ale są plansze gdzie akcja jest kontynuowana na każdej kolejnej. Plansze zawierają tak dużą ilość elementów że nawet przeglądając książkę poraz 30 można znaleźć coś nowego. Bardzo fajny patent na kreatywne spędzenie czasu z dzieckiem i samodzielne tworzenie i opowiadanie różnych historii. Są też poszczególne części osobno do kupienia (lato, jesień itp.) ale polecam zbiorcze wydanie bo jest w iększym formacie i zdecydowanie lepiej się przegląda.
![]()
![]()
Mordo... rób synazapomniałem dodać, że lubi też wyklejać to co wytnie no i robi kolorowe obrazki z bibuły, na brokat i inne smiecące ozdobniki jeszcze nie jesteśmy gotowi
![]()
No mój kuzyn narobił trzy córki i na stare lata z żoną podjęli jeszcze jedną próbę żeby tego syna zrobić!Jak wyjdzie 2 córka to Ci oddam
![]()
do 5 razy sztukaNo mój kuzyn narobił trzy córki i na stare lata z żoną podjęli jeszcze jedną próbę żeby tego syna zrobić!wyszła czwarta córka
Mam parkę. Zostańcie przy córkach.Mordo... rób syna
![]()
Nie bawią się pięknie?Mam parkę. Zostańcie przy córkach.![]()
Ja mam 2 synów i 1 córęMam parkę. Zostańcie przy córkach.![]()
Ja mam 2 synów i 1 córę![]()
Dwoje z nich to parka, jak pisałeś, tylko, że bliźniaki więc rozpierdol w domu jest podwójnie intensywny