Ojcones

• Thread starter Deleted member 6793
  • Start date
Mała ogarnęła rower na dwóch kołach. Za trzecim razem. Leci jak przecinak, potrafi swobodnie wystartować i wyhamować. W październiku 4 latka.
Pewnie jeszcze chwilą nim nauczy się komfortowo skręcać i wymijać przeszkody.
Szkoda, że żona nauczyła a nie ja
:beta:

Ale ona z nią poszła pierwsza na naukę i stwierdziliśmy, że już się nie będę wpierdalał żeby córce nie mieszać w głowie ze swoimi mongolskimi teoriami. :beczka:

Dobry patent zamiast tego kija z tyłu to jakąś chustą złapać dziecko pod rękami i tą chustą manewrować.

Mała ogarnęła rower na dwóch kołach. Za trzecim razem. Leci jak przecinak, potrafi swobodnie wystartować i wyhamować. W październiku 4 latka.
Pewnie jeszcze chwilą nim nauczy się komfortowo skręcać i wymijać przeszkody.
Szkoda, że żona nauczyła a nie ja
:beta:

Ale ona z nią poszła pierwsza na naukę i stwierdziliśmy, że już się nie będę wpierdalał żeby córce nie mieszać w głowie ze swoimi mongolskimi teoriami. :beczka:

Dobry patent zamiast tego kija z tyłu to jakąś chustą złapać dziecko pod rękami i tą chustą manewrować.
To naszej w sobotę 3 lata przeleciały
:brainoverload:

jazdy dalej nie ogarnia, prędzej się nauczy czytać i liczyć do stu, mól książkowy nam się chyba trafil
:awesome:

dostała na urodziny zestaw czytaj z Albikiem, oderwać się nie może
:lol:

jazdy dalej nie ogarnia, prędzej się nauczy czytać i liczyć do stu, mól książkowy nam się chyba trafil

Albik zajebisty. Nawet w zeszłym tygodniu dokupowałem kilka książek. Wgraliśmy jej też kilka piosenek i ma swoje radyjko :lol:
Książki też lubi, z rodziny wszyscy wiedzą, że mają bezsensownych zabawek nie kupować tylko najlepiej książeczki.

Albik zajebisty. Nawet w zeszłym tygodniu dokupowałem kilka książek. Wgraliśmy jej też kilka piosenek i ma swoje radyjko :lol:
Książki też lubi, z rodziny wszyscy wiedzą, że mają bezsensownych zabawek nie kupować tylko najlepiej książeczki.
U nas to samo jak chodzi o książki. 4 lata a ma ich więcej niż niejedna biblioteka :werdum: Od wszystkich jadzi, kici koci, fenków, guciów po wielkie tomiszcza z klasycznymi bajkami. Teraz zaczęło się czytanie/oglądanie i kolekcjonowanie tego. Bardzo fajna pozycja, oczywiście jest to manga więc młoda musi ogarniać co która postać mówi ale daje radę i naprawdę tą serię polubiła. Zresztą w zeszłym tygodniu musiałem dokładać już kolejną półkę w pokoju na te wszystkie małe ale wielkie księgi :usunto:
webp

Nie wiem czy to tu było wrzucane ale oporowo mogę polecić Rok na ulicy Czereśniowej. Nie ma tam teksu ale są plansze gdzie akcja jest kontynuowana na każdej kolejnej. Plansze zawierają tak dużą ilość elementów że nawet przeglądając książkę poraz 30 można znaleźć coś nowego. Bardzo fajny patent na kreatywne spędzenie czasu z dzieckiem i samodzielne tworzenie i opowiadanie różnych historii. Są też poszczególne części osobno do kupienia (lato, jesień itp.) ale polecam zbiorcze wydanie bo jest w iększym formacie i zdecydowanie lepiej się przegląda.

webp
lato_1.jpg

To potrafi tylko odtwarzać piosenki i świecić oraz robi za pamięć USB?
Tak. Sprawdza się do słuchania bajek, czasem piosenek. Jak na taki mały głośniczek brzmi b. dobrze. Plastik nie do zniszczenia.

Nie wiem czy to tu było wrzucane ale oporowo mogę polecić Rok na ulicy Czereśniowej. Nie ma tam teksu ale są plansze gdzie akcja jest kontynuowana na każdej kolejnej. Plansze zawierają tak dużą ilość elementów że nawet przeglądając książkę poraz 30 można znaleźć coś nowego. Bardzo fajny patent na kreatywne spędzenie czasu z dzieckiem i samodzielne tworzenie i opowiadanie różnych historii. Są też poszczególne części osobno do kupienia (lato, jesień itp.) ale polecam zbiorcze wydanie bo jest w iększym formacie i zdecydowanie lepiej się przegląda.

webp
lato_1.jpg
ma 4 pory roku z tej serii oraz noc, teraz już zapomniała trochę o tym ale jak była mniejsza to non stop siedziała i przeglądała obrazki ucząc się słówek, opowiadając co jest na obrazkach.
Bardzo fajne książki, również polecam.

PS ostatnio na była umiejętność obsługi nożyczek, od jakiegoś czasu dom pełny ścinek i kawałków papieru xD

Back