NWO, illuminati, bilderberg itp. [SPOILER ALERT XD]

Oglądałem, niezły szur xD Drwal się aż za głowę łapał. Najlepsze że chłop nie potrafił wyjaśnić jak robi te swoje wyliczenia. Wg niego w tym roku w lato będzie "sucha mgła" i zniszczy plony, a na jesień kolejna powódź :crazy:
Jasnowidzów trzeba nazywać czarnowidzami :fjedzia:

rnN_jaDP_400x400.jpg

Wstrzymałbym się mocno z werdyktem, że coś definitywnie odkryto. Wrócimy do tematu za rok, może kilka lat i będzie wiadomo czy coś jest na rzeczy czy nie.
Oczywiscie, dlatego dałem tu, wraz z linkiem do pracy, a nie artykulów na jej bazie.

O tu widzę cały papier. Oglądałem coś że dopiero za tydzień jakaś konferencja ma być na ten temat i wiecej info. Tutaj wizualizacja

uczyli mnie na budownictwie, fundamenty na studniach
:juanlaugh:

po prostu grunt był chujowy i nienośny
:fjedzia:
więc dokopali się aż do litosfery i zrobili fundamenty skrzyniowe a potem na palach/studniach tylko zeszli bardzo głęboko, wspaniała inżynieria.

1743244575784.png

analogia:
ekstrakcja-olej-dla-wiertniczych-ponaftowych-zasob%C3%B3w-i-ziemi-warstwy-dobrze-diagram-szablon-strony-sztandary-wektor-104503909.jpg

Last edited:
Okej, ktoś mi wytłumaczy czemu piramidy mają wokół siebie takie kontrowersje? Afrykańce jednak umieli w budownictwo? Czy kosmici trzymali tam tajemnicze artefakty?

Afrykańce
:juanlaugh:
Oj nie byczku. 2025 rok i dalej chatki z gówna.

Rzymianie przed naszą erą budowali akwedukty, teraz mamy systemowe przepompownie, a w Afryce taka technologia, że dalej srają do dziury w ziemi.

Z pozdrowieniami dla @ninja
:beczka:
No bo z pizdy na moje oko jest ta dyskusja o piramidach. Czego to ma dowieść, czym według oświeconych jak drzewo są te piramidy?
A to zdanie o moich braciach było humorystyczne, cel spełniło :jjsmile:

Okej, ktoś mi wytłumaczy czemu piramidy mają wokół siebie takie kontrowersje? Afrykańce jednak umieli w budownictwo? Czy kosmici trzymali tam tajemnicze artefakty?

Nie wiem czy to sarkazm. Jeśli serio pytasz to obejrzyj jakiś wywiad lub przeczytaj książkę Hancock'a Graham'a. Ma chyba nawet na netflixsie swoją serię. W skrócie teraz teoria o kosmitach odeszła na dalszy plan, a główne skrzypce gra teoria o dawnej cywilizacji na ziemi, która zaliczyła upadek.

Back