Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Jasnowidzów trzeba nazywać czarnowidzamiOglądałem, niezły szur xD Drwal się aż za głowę łapał. Najlepsze że chłop nie potrafił wyjaśnić jak robi te swoje wyliczenia. Wg niego w tym roku w lato będzie "sucha mgła" i zniszczy plony, a na jesień kolejna powódź![]()

BJ Penn?

pójdźmy dalej, a za CIA kto stoiCIA stoi za tyloma rzeczami, że niektórym lewaczkom od tych "teorii spiskowych" by się łeb rozjebał.
![]()

pójdźmy dalej, a za CIA kto stoi
![]()
O tu widzę cały papier. Oglądałem coś że dopiero za tydzień jakaś konferencja ma być na ten temat i wiecej info. Tutaj wizualizacja
O tu widzę cały papier. Oglądałem coś że dopiero za tydzień jakaś konferencja ma być na ten temat i wiecej info. Tutaj wizualizacja
Wstrzymałbym się mocno z werdyktem, że coś definitywnie odkryto. Wrócimy do tematu za rok, może kilka lat i będzie wiadomo czy coś jest na rzeczy czy nie.
Oczywiscie, dlatego dałem tu, wraz z linkiem do pracy, a nie artykulów na jej bazie.Wstrzymałbym się mocno z werdyktem, że coś definitywnie odkryto. Wrócimy do tematu za rok, może kilka lat i będzie wiadomo czy coś jest na rzeczy czy nie.

AfrykańceOkej, ktoś mi wytłumaczy czemu piramidy mają wokół siebie takie kontrowersje? Afrykańce jednak umieli w budownictwo? Czy kosmici trzymali tam tajemnicze artefakty?

Afrykańce
![]()
No bo z pizdy na moje oko jest ta dyskusja o piramidach. Czego to ma dowieść, czym według oświeconych jak drzewo są te piramidy?Oj nie byczku. 2025 rok i dalej chatki z gówna.
Rzymianie przed naszą erą budowali akwedukty, teraz mamy systemowe przepompownie, a w Afryce taka technologia, że dalej srają do dziury w ziemi.
Z pozdrowieniami dla @ninja
![]()

Okej, ktoś mi wytłumaczy czemu piramidy mają wokół siebie takie kontrowersje? Afrykańce jednak umieli w budownictwo? Czy kosmici trzymali tam tajemnicze artefakty?