Tar-Ellendil
Vale Tudo Championship
Już nie pojedziesz do stanów.
Pozdrawiamy U.S. Department of Homeland Security.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Już nie pojedziesz do stanów.
Pozdrawiamy U.S. Department of Homeland Security.

Nie wiem czy jesteś na to gotowy...
![]()
Pizza Gate.O chuj tu chodzi![]()
Pizza Gate.

Wygooglałeś?

Wygooglałeś?![]()

Udało mi siẹ odwiedzić Gizę dwa dni temu, naprawdẹ piramidy robią wrażenie. Należy jednak się przygotować na natrẹtnych beduinów biznesu, ktorzy oferują jazdẹ na wielbłądach po zawyżonych turystycznych cenach. Cała Giza przypomina jeden wielki pakistansko-indyjski slums i roi siẹ w niej od wielu cwaniakow. Niektorzy przebieraja sie nawet za policje turystyczną. Najlepiej kupic bilety online by nie dać sie wyjebac na hajs. Polecam rowniez zobaczyc klimatyzowane i pieknie wykonczone, nowoczesne Grand Museum nieopodal piramid, w ktorym oprocz monumentow mozna poogladac katakumby i nawet mumie.
bo zaraz osiwiejębo zaraz osiwieję
Dla Was, młodych z dyplomami, to jeszcze dużo grzebania w historii świata pozostało do połączenia kropekPatrzę na to wszystko i nie dziwię się, że w pewnym momencie dochodzi do zaorania cywilizacji. Nauki Chrystusa sięgają 2000 lat wstecz, a wielu ludzi nadal nic z nich nie wyciągnęła. Człowiek - taki młody gatunek...
Ja mordzia nie ukończyłem studiów, że tak powiem, w standardowym wieku. Zacząłem ponad dekadę po liceum.Dla Was, młodych z dyplomami, to jeszcze dużo grzebania w historii świata pozostało do połączenia kropek
View attachment 125846

A to sorry, jo myśloł, że Ty młody po studiach jesteśJa mordzia nie ukończyłem studiów, że tak powiem, w standardowym wieku. Zacząłem ponad dekadę po liceum.
Plus wiek tu nie gra aż tak doniosłej roli.![]()

Jo już mioł konto tutej, przed 2010 założone.A to sorry, jo myśloł, że Ty młody po studiach jesteś![]()