Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie ma tragedii-zawsze można na JP albo JEBAC SOND przerobić
Zrobił się spam w newsach MMA userów, to przeniosłem komentarze i zrobiłem nowy temat. Jak widzisz, ludzie chcą to komentować, więc nie mam zamiaru ich ograniczać i czytać np. o cenzurze, co się często zdarza jak skasuję jakiś post.Oddzielny temat na taką głupotę, poważnie?
Niedługo będą tematy, że Conor poszedł do kibla...
Niedługo będą tematy, że Conor poszedł do kibla...
O kurde @Mr. Cloud pobił swój rekord lajków.
o to to to... tatuaż jest dobrze wykonany, ale miejsce z dupy brane i do tego stylistycznie ni chuj nie zgrywa się z małpą... ehh ten Conor...Tatuaż jest wykonany b.dobrze myślicie że ktoś z taką kasą jak Conor poszedłby do słabego studia tattoo?
To miejsce na ten tatuaż jest zupełnie nie trafione, przecież to się kupy nie trzyma i wygląda przez to fatalnie. Tego typu lepiej na udo lub wypierdolić sobie większy na plecach.
A tak to teraz pasuje jak świni siodło.
Nie każdy potrafi wyłapać te suchary.Uważam, że moje żarty powinny zbierać więcej lajków, ale co zrobić, Cohones nie docenia... :D.
właśnie przenoś Szady. w Newsach nie robi się syf, a w osobny temat jak kogoś nie interere, to nie musi wchodzić. proste.No ok, następnym razem nie będę nic przenosił z "Newsów", tylko nie chcę widzieć potem pretensji, że jest tam spam po 3 strony na jeden temat.
Jasne, będę dalej przenosił jak do tej pory - to była ironia trochę. Wszystkich nie zadowolę, choćbym chciał. :) Peace. :)właśnie przenoś Szady, w Newsach nie robi się syf, a w osobny temat jak kogoś nie interere to nie musi wchodzić. proste.