Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
sherdog zaczął swoje działania, co? :D haha!
jesli chodzi o dziary na czole to tylko B.K.R. Boze Kopsnij Rozumniech następny wytatuuje sobie na czole. Proponuje napis: czubek.
pożyjemy zobaczymy ;]Robi dziarę znaczy się nie trenuje. Kto ma dziarę ten wie ocb. No ale po co trenowac jak kasę dostanie a i tak jest z góry skazany na porażkę.
ja tam widze szympansa dotknietego obledemGoryl oznaczał, że Conor jest silny i agresywny jak ten zwierz
Tak będzie, po 11ym lipca :)Za niedługo Conorowi będą zakładać tematy, jak napisze na fb, że się z rana wysrał.
Bonus bidżisi lepsze wyniki robil. Who's the king?tatuaż McGregora, zaraz stuknie 1 500 wyświetleń na polskim forum branżowym:) Who is the KING?
jego tatuaż też?Bonus bidżisi lepsze wyniki robil.
Tez, a jego walka bila na glowe ostatnia walke Rudzielca.jego tatuaż też?
uhm, pewien Irlandczyk mi o niej opowiadał. Fora w Kanadzie, Stanach i Brazylii aż huczały o tym ;] Pozdro.Tez, a jego walka bila na glowe ostatnia walke Rudzielca.
pisalem o polskim rynku. jedno maja ze soba wspolnego - rudi zostanie rownie szybko zapomniany co Bonus.uhm, pewien Irlandczyk mi o niej opowiadał. Fora w Kanadzie, Stanach i Brazylii aż huczały o tym ;] Pozdro.
tatuaż McGregora, zaraz stuknie 1 500 wyświetleń na polskim forum branżowym:) Who is the KING?