jd0490
UFC Heavyweight
Ale gdzie ona się boi tych emigrantów? Na wakacjach?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ale gdzie ona się boi tych emigrantów? Na wakacjach?

Kosę już mam ale nie będę latał z czterdziesto centymetrowym nożem po ulicy. Jaka długość pałki teleskopowej jest najbardziej poręczna?

Swarzędz pod Poznaniem. Takich przyciemnianych jak ten śmieć z Torunia widuje dość dużo. Plus okazjonalnie czarnuchy subsaharyjskie i tabuny padżitów. O banderowcach nawet nie wspominam. Jeden spowodował wypadek mając dwa promile nie dalej jak miesiąc temu. To już tutaj przyszło.Ale gdzie ona się boi tych emigrantów? Na wakacjach?
Jebana rasaSwarzędz pod Poznaniem. Takich przyciemnianych jak ten śmieć z Torunia widuje dość dużo. Plus okazjonalnie czarnuchy subsaharyjskie i tabuny padżitów. O banderowcach nawet nie wspominam. Jeden spowodował wypadek mając dwa promile nie dalej jak miesiąc temu. To już tutaj przyszło.
Chodziło mi o to że jak mieszka w Polsce to emigranci wyjeżdżają do innych krajów więc ich spotka na wakacjach. Podjąłem ryzyko żartu słownego na cohones no i tym razem porażka.Swarzędz pod Poznaniem. Takich przyciemnianych jak ten śmieć z Torunia widuje dość dużo. Plus okazjonalnie czarnuchy subsaharyjskie i tabuny padżitów. O banderowcach nawet nie wspominam. Jeden spowodował wypadek mając dwa promile nie dalej jak miesiąc temu. To już tutaj przyszło.
Zapomniałeś dodać cyganów, których w Swaju nie brakuje. Szczególnie w okolicach Wrzesińskiej.Swarzędz pod Poznaniem. Takich przyciemnianych jak ten śmieć z Torunia widuje dość dużo. Plus okazjonalnie czarnuchy subsaharyjskie i tabuny padżitów. O banderowcach nawet nie wspominam. Jeden spowodował wypadek mając dwa promile nie dalej jak miesiąc temu. To już tutaj przyszło.
Mordo, wow, ty masz premium za free?Kosę już mam ale nie będę latał z czterdziesto centymetrowym po ulicy. Jaka długość pałki jest najbardziej poręczna?

Jeszcze mi płacą.Mordo, wow, ty masz premium za free?![]()

Ja chce kupic zonie pistolet hukowy. Myslalem zeby na kulki jej zajebac ale popytalem troche tu i tam i kazdy poleca dla baby hukowy.Są jeszcze jakieś skuteczne paralizatory nie za milion złotych albo gaz? Muszę coś kupić starej do torebki bo po tym jak przestała głosować na lewicę obawia się emigrantów.
wygląda jak babciny knyp do obieraniaCorsican vendetta knife with floral detail. The blade reads: “Che la mia ferita sia mortale" - "May my cut bring death".
![]()

Wychodzisz z taką o 23 rynek i zaczynasz polowanie ,rdzenni mieszkańcy Afryki mdleją na sam widok.Podoba mi się i rozważam zakup. Ktoś miał z tym styczność?
Cold steel to typowy średniak w świecie noży, stosunek ceny do jakości jest ok. Dość solidne rzeczy robią ale z włócznią nie miałem stycznośćPodoba mi się i rozważam zakup. Ktoś miał z tym styczność?

Myślę sobie tak: powieszę poziomo, pod sufitem, przy drzwiach.Cold steel to typowy średniak w świecie noży, stosunek ceny do jakości jest ok. Dość solidne rzeczy robią ale z włócznią nie miałem styczność![]()

Nic nie mówiłem o @Misanthropist.weszłaby niczym kutas w sztuczną pizdę
![]()
To jeszcze czarnoprochowca dołóż, albo kilka. Dopiero się zdziwią, o ile któryś przeżyjeMyślę sobie tak: powieszę poziomo, pod sufitem, przy drzwiach.
W razie szarży na drzwi, które chwilę wytrzymają, kiedy się przedrą to pierwszy się mocno zdziwi, a może nawet ten drugi, a jak wjedzie adrenalina to może nawet i ten trzeci za nimi
Później w ruch idą mniejsze żelastwa, również przygotowane pod ręką![]()

Czyli już niedługo będzie materiał z ostatniej chwili z Sanoka w "uwadze". "Podczas próby zatrzymania, oskarżonego o mowę nienawiści, Andrzeja T. doszło do dramatycznych wydarzeń. Furiat, niczym Grzegorz Braun rozwalający wystawę lgbt w sejmie, przy użyciu włóczni i innych ostrych narzędzi, zabił w brutalny sposób pięciu policjantów. Kolejnych siedmiu poważnie ranił i zbiegł do pobliskiego lasu." Miło było Cię poznać @MiskatonicMyślę sobie tak: powieszę poziomo, pod sufitem, przy drzwiach.
W razie szarży na drzwi, które chwilę wytrzymają, kiedy się przedrą to pierwszy się mocno zdziwi, a może nawet ten drugi, a jak wjedzie adrenalina to może nawet i ten trzeci za nimi
Pamiętaj, że oni zazwyczaj wjeżdżają o 6.00 
Ja wstaję o 5.30Czyli już niedługo będzie materiał z ostatniej chwili z Sanoka w "uwadze". "Podczas próby zatrzymania, oskarżonego o mowę nienawiści, Andrzeja T. doszło do dramatycznych wydarzeń. Furiat, niczym Grzegorz Braun rozwalający wystawę lgbt w sejmie, przy użyciu włóczni i innych ostrych narzędzi, zabił w brutalny sposób pięciu policjantów. Kolejnych siedmiu poważnie ranił i zbiegł do pobliskiego lasu." Miło było Cię poznać @MiskatonicPamiętaj, że oni zazwyczaj wjeżdżają o 6.00
![]()

Kurwa, 50 zł. za przesyłkęPodoba mi się i rozważam zakup. Ktoś miał z tym styczność?

Ale cebulaKurwa, 50 zł. za przesyłkę
Pojebało ich? Nie mogliby jej rzucić w moją stronę...

Pinć dych drogo nie chodziAle cebula![]()

Zły wybór Andrzeju. To co podałeś służy tylko do kłucia. Zakup sobie grot do włóczni, ale taki z powierzchniami tnącymi. Do tego kupujesz trzon i masz tańszą i bardziej funkcjonalną wersję.Myślę sobie tak: powieszę poziomo, pod sufitem, przy drzwiach.
To właśnie chodzi o efekt przebicia, do cięcia mam inne rzeczy.Zły wybór Andrzeju. To co podałeś służy tylko do kłucia. Zakup sobie grot do włóczni, ale taki z powierzchniami tnącymi. Do tego kupujesz trzon i masz tańszą i bardziej funkcjonalną wersję.
To jest akurat prawdziwa pizda.Nic nie mówiłem o @Misanthropist.