Noże i broń biała

Mój najnowszy zakup

Screenshot_20250618_195526_Gallery.jpg

Ale gdzie ona się boi tych emigrantów? Na wakacjach?
Swarzędz pod Poznaniem. Takich przyciemnianych jak ten śmieć z Torunia widuje dość dużo. Plus okazjonalnie czarnuchy subsaharyjskie i tabuny padżitów. O banderowcach nawet nie wspominam. Jeden spowodował wypadek mając dwa promile nie dalej jak miesiąc temu. To już tutaj przyszło.

Swarzędz pod Poznaniem. Takich przyciemnianych jak ten śmieć z Torunia widuje dość dużo. Plus okazjonalnie czarnuchy subsaharyjskie i tabuny padżitów. O banderowcach nawet nie wspominam. Jeden spowodował wypadek mając dwa promile nie dalej jak miesiąc temu. To już tutaj przyszło.
Jebana rasa

Chodziło mi o to że jak mieszka w Polsce to emigranci wyjeżdżają do innych krajów więc ich spotka na wakacjach. Podjąłem ryzyko żartu słownego na cohones no i tym razem porażka.

Zapomniałeś dodać cyganów, których w Swaju nie brakuje. Szczególnie w okolicach Wrzesińskiej.

Są jeszcze jakieś skuteczne paralizatory nie za milion złotych albo gaz? Muszę coś kupić starej do torebki bo po tym jak przestała głosować na lewicę obawia się emigrantów.
Ja chce kupic zonie pistolet hukowy. Myslalem zeby na kulki jej zajebac ale popytalem troche tu i tam i kazdy poleca dla baby hukowy.

Cold steel to typowy średniak w świecie noży, stosunek ceny do jakości jest ok. Dość solidne rzeczy robią ale z włócznią nie miałem styczność :werdum:
Myślę sobie tak: powieszę poziomo, pod sufitem, przy drzwiach.
W razie szarży na drzwi, które chwilę wytrzymają, kiedy się przedrą to pierwszy się mocno zdziwi, a może nawet ten drugi, a jak wjedzie adrenalina to może nawet i ten trzeci za nimi :mamed:

Później w ruch idą mniejsze żelastwa, również przygotowane pod ręką :awesome:

W razie szarży na drzwi, które chwilę wytrzymają, kiedy się przedrą to pierwszy się mocno zdziwi, a może nawet ten drugi, a jak wjedzie adrenalina to może nawet i ten trzeci za nimi :mamed:

To jeszcze czarnoprochowca dołóż, albo kilka. Dopiero się zdziwią, o ile któryś przeżyje :jjsmile:

Czyli już niedługo będzie materiał z ostatniej chwili z Sanoka w "uwadze". "Podczas próby zatrzymania, oskarżonego o mowę nienawiści, Andrzeja T. doszło do dramatycznych wydarzeń. Furiat, niczym Grzegorz Braun rozwalający wystawę lgbt w sejmie, przy użyciu włóczni i innych ostrych narzędzi, zabił w brutalny sposób pięciu policjantów. Kolejnych siedmiu poważnie ranił i zbiegł do pobliskiego lasu." Miło było Cię poznać @Miskatonic :płacz:Pamiętaj, że oni zazwyczaj wjeżdżają o 6.00 :wink:

Czyli już niedługo będzie materiał z ostatniej chwili z Sanoka w "uwadze". "Podczas próby zatrzymania, oskarżonego o mowę nienawiści, Andrzeja T. doszło do dramatycznych wydarzeń. Furiat, niczym Grzegorz Braun rozwalający wystawę lgbt w sejmie, przy użyciu włóczni i innych ostrych narzędzi, zabił w brutalny sposób pięciu policjantów. Kolejnych siedmiu poważnie ranił i zbiegł do pobliskiego lasu." Miło było Cię poznać @Miskatonic :płacz:Pamiętaj, że oni zazwyczaj wjeżdżają o 6.00 :wink:
Ja wstaję o 5.30 :jjsmile:

Zły wybór Andrzeju. To co podałeś służy tylko do kłucia. Zakup sobie grot do włóczni, ale taki z powierzchniami tnącymi. Do tego kupujesz trzon i masz tańszą i bardziej funkcjonalną wersję.

Zły wybór Andrzeju. To co podałeś służy tylko do kłucia. Zakup sobie grot do włóczni, ale taki z powierzchniami tnącymi. Do tego kupujesz trzon i masz tańszą i bardziej funkcjonalną wersję.
To właśnie chodzi o efekt przebicia, do cięcia mam inne rzeczy.

Typowe zaparcie się z nią i ktoś na nią, albo ja na kogoś, po linii prostej. Właśnie o to mi chodzi.

A jak już tu mam uwagę fachowców, to podpowiedzcie które krzesiwo dorzucić do paczki?

Back