Noże i broń biała

@Miskatonic paczaj Anżej jaki ładny nożyk se masz kupić w prezencie. Jeszcze świeci w ciemności, to w sumie wisiorek jest, w końcu coś będzie dyndać :gabi_much_love:

View attachment 96382
1713776126477.png

1000037924.jpg

Liliput za 50 pln, w sam raz do plecaka miejskiego :żeco:

Na zdjęciu ucięło, ale w rekojesci jest zbijak, można robić dziury w głowach :robertmakeup:
1000037925.jpg

No i fajnie że rękojeść rozkręcana, można sobie drewno dołożyć albo jakiś sztuczny materiał. Stal całkiem spoko, niecałe 3 mm. Zobaczymy po tygodniu, jak karczowanie zniesie.

No i zastanówcie się, moi mili, czy rzeczywiście walka wręcz lub za pomocą broni białej (ale nie miotanej) ma sens z takimi typami, czy lepiej kilkanaście latających żądeł. Drugi filmik :beczka:

No i zastanówcie się, moi mili, czy rzeczywiście walka wręcz lub za pomocą broni białej (ale nie miotanej) ma sens z takimi typami, czy lepiej kilkanaście latających żądeł. Drugi filmik :beczka:

Ad górny post (opis i zdjęcia):
Chcesz powiedzieć że nacierający tłum, który nie bał się zaatakować posterunek policji (tam pewnie mieli coś lepiej miotającego niż gwiazdki ninja) będziesz chciał powstrzymać owymi gwiazdkami??
Ad dolny post(film):
Jeszcze chcesz nam uzmysłowić, że Pakoli uzbrojonych w jakieś dechy ostrzeliwać będziesz białą bronią miotającą??
424525_140398137198.21.jpg

Ad górny post (opis i zdjęcia):
Chcesz powiedzieć że nacierający tłum, który nie bał się zaatakować posterunek policji (tam pewnie mieli coś lepiej miotającego niż gwiazdki ninja) będziesz chciał powstrzymać owymi gwiazdkami??
Ad dolny post(film):
Jeszcze chcesz nam uzmysłowić, że Pakoli uzbrojonych w jakieś dechy ostrzeliwać będziesz białą bronią miotającą??
View attachment 102085
:rutekajak:

1000039899.jpg

Jakieś 200 - 300 rzutów, wybrałem najśmieszniejsze serie, na ostatnim zdjęciu realny dystans, jakieś 2 metry na rozgrzanie mózgi i nadgarstka :pudzianfap:

Wiesz, że rzucając je w ziemię masakrycznie je tępisz? Zrób sobie tarczę z kartonów lub szmat ciasno związanych.
Przecież to rzutki, one nie muszą być ostre. Ja rzucałem najwięcej nożami do masła, one są jeszcze bardziej tępe ale to w niczym nie przeszkadza :fjedzia:

To jest tak irracjonalne, że ja pierdolę. Niczego to nie zmieni w statystykach. Jak będę chciał kogoś odjebać to i tak wezmę nóż albo można się bujać ze śrubokrętem, którym również można zrobić krzywdę. Jak słyszę takie pomysły to gotuje się we mnie, nóż mam praktycznie codziennie przy sobie od kilkunastu lat. Takich ludzi jak ja jest w Polsce naprawdę dużo, jedno z większych forów internetowych ma zarejestrowanych ponad 30tys. użytkowników. Ludzi którzy kolekcjonują, wytwarzają i przede wszystkim używają noży. I jakoś nie słyszałem by ktoś z tego grona pociął inną osobę. Co najwyżej siebie, a jest tam nawet poświęcony temat z obszerną dokumentacją zdjęciową :beczka:. Zamiast zakazywać wszystkiego państwo powinno zmienić przepisy odnośnie karalności. Za rozboje z użyciem sprzętu dojebać takie wyroki, że na samą myśl robi się słabo. Ludzkość za bardzo skręca w lewą stronę. Później pojawiają się takie absurdy, że więzień ma większe prawa i przywileje niż wolny człowiek (np. Breivik) Jako społeczeństwo składamy się na darmozjadów, wierząc w bajeczki o resocjalizacji. Jak to było? Nie wysokość, a nieuchronność kary? :mjsmile:Nie wiem, czy to ja jestem jakiś zjebany czy coraz częściej do władzy dochodzą debile i idioci, coraz więcej półgłówków staje się ekspertami z ego wyjebanym w kosmos, a jeszcze więcej baranów łyka to jak pelikany. Trzeba by chyba zacząć grać w jakiegoś eurojackpota licząc na główną wygraną, kupić sobie jakąś wyspę chuj wie gdzie i odciąć się od "cywilizacji".

Back