nigdy nie byłeś na rybach : D albo raz ze znajomym : DZ maczetą polujesz na ryby?
Finka ; ) od zucha z finką : D mam nadzieję, że mogę posta jebnąć pod, nie, że lubię ale nie chcę się edytować : D
Ja widze pierwsze zdjecie. A mlotek jest ciesielski. Z magnesem i rowkiem na gwozdz na gorze. Zajebiscie przydatna sprawa w trudno dostepnych miejscach.nigdy nie byłeś na rybach : D albo raz ze znajomym : D
@dobryskun pierwszego zdjęcia nie widać, a drugi model co to dokładnie ? wygląda jak młotek murarski ze skrzyżowaniem T-800 : D
Całkiem ładny sztylecik: Jagdkommando Integral Tri-Dagger Fixed Blade Knife
![]()
Właśnie- co można, a czego już nie?czy to jest legalne ? :D
Moj mega drogi nóż Specnazu
![]()
BTW Ten nóż od 5-8 lat od kupienia za 20zł nadal jest ostry i nic się nie poluzowało. Możliwe że jednak kupiłem oryginalny ręcznie robione nóż firmy Sibert, która istnieje:O Pewnie komuś "spadło z TIRa" i "znalazca" nie wiedział na co trafił:DWłaśnie- co można, a czego już nie?
Pół roku i nikt jeszcze nie napisał: "Ale gruba ręka!" ?![]()
Albo jest to nóż z Krakowskich akcji i ktoś chciał się go pozbyć.Współczuje Ci @Masu bo mamy święta,a pewnie podporucznik @TYTUS już wysłał grupę do Ciebie na chatę.BTW Ten nóż od 5-8 lat od kupienia za 20zł nadal jest ostry i nic się nie poluzowało. Możliwe że jednak kupiłem oryginalny ręcznie robione nóż firmy Sibert, która istnieje:O Pewnie komuś "spadło z TIRa" i "znalazca" nie wiedział na co trafił:D
Raczej z czeczeńskich akcji bo kupowane od typowych kaukaskich przystojniaków pod Halą Targową. Takich co to wyglądają, że i transport kałasznikowów by załatwili albo spokojnie ogarnęliby pas w KSW.
@dizel77 @straszny_raptor - jest to legalne, żaden przepis nie ogranicza w żaden sposób dostępu do noży. Zbronione są jedynie ostrza ukryte w przedmiotach nie przypominających noży - czyli np nóż w lasce.