GypsyKing
UFC Middleweight
Ile to już w trzeźwości? Ze dwa tygodnie? Brawo Mati!Odkąd Mefedroneusz się zaćpał to faktycznie nie muszę oglądać jego pyska przeglądając portale branżowe. BRAWO! Jeszcze tate niech pójdzie do aniołów i będzie spokój.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ile to już w trzeźwości? Ze dwa tygodnie? Brawo Mati!Odkąd Mefedroneusz się zaćpał to faktycznie nie muszę oglądać jego pyska przeglądając portale branżowe. BRAWO! Jeszcze tate niech pójdzie do aniołów i będzie spokój.
Pomyśleć, ze jest na świecie kobieta, która dawała się ruchać temu półmózgiemu pawianowi.![]()
Narzeczona Mateusza Murańskiego przerywa milczenie. "Jedyne i oficjalne stanowisko"
Kilkanaście dni temu media obiegła wiadomość o śmierci 29-letniego Mateusza Murańskiego. Narzeczona sportowca po raz pierwszy zabrała głos w tej sprawie.www.pudelek.pl
Chuj, że to spierdolełek, ale że są jakieś media które w ogóle chcą o tym pisać...![]()
Narzeczona Mateusza Murańskiego przerywa milczenie. "Jedyne i oficjalne stanowisko"
Kilkanaście dni temu media obiegła wiadomość o śmierci 29-letniego Mateusza Murańskiego. Narzeczona sportowca po raz pierwszy zabrała głos w tej sprawie.www.pudelek.pl
Współczesny net - moja znajoma sobie po śmierci matki ogarnęła fotograf by jej zrobiła "smutne zdjęcia" na posty na FB i insta...Mnie rozpierdala to, że typiara wrzuca pościk z jakąś pozą...Tak jest jej smutno, że musi przy okazji śmierci wrzucić posta.
Instagram musi kręcić się dalej - to są ludzie, którzy by gówno zjedli za 50zł.Mnie rozpierdala to, że typiara wrzuca pościk z jakąś pozą...Tak jest jej smutno, że musi przy okazji śmierci wrzucić posta.
I to jeszcze z konta zmarłego MuranaMnie rozpierdala to, że typiara wrzuca pościk z jakąś pozą...Tak jest jej smutno, że musi przy okazji śmierci wrzucić posta.

No to możecie sobie teraz klub założyć.I to jeszcze z konta zmarłego Murana![]()
Mam nawet dla was nazwę - Klub Ludzi Piszących Z Kont Zmarłych Osób I Uważających To Za Normalne. 

A to nie wiedziałem, że prawdziwy Ozdobka pisał pod tym kontemNo to możecie sobie teraz klub założyć.Mam nawet dla was nazwę - Klub Ludzi Piszących Z Kont Zmarłych Osób I Uważających To Za Normalne.
KLPZKZOIUTZN
Nie musisz dziękować, tylko zróbcie mnie skarbnikiem![]()

A co ciagle nie żyje ?I w tym momencie prosilibyśmy bardzo serdecznie o powstanie, bo chcemy uczcić pamięć Mateusza Murańskiego
View attachment 57748
Czyli górale . Niech ich xuj strzeli i owce powymierajoooInstagram musi kręcić się dalej - to są ludzie, którzy by gówno zjedli za 50zł.
A zatem Powstanie Marcowe. No dobra, masz załatwione, już piszę do premiera.I w tym momencie prosilibyśmy bardzo serdecznie o powstanie, bo chcemy uczcić pamięć Mateusza Murańskiego
View attachment 57748

Ciekawe czy stary murarz i jakaś girla młodego beda czesać hajs na pamiątkach po mlodym murarzu jak dzieci i żona elvisa robią ciagle na nim .. Elvis … sorry murarz młody wiecznie żywyMurańskiego teraz w piekle cweli Moks tak jak jego cwelili w pierdlu. W nieciekawej sytuacji jest Mefedroneusz.
Możesz zapytać na instagramie Mateusza, narzeczona może odpisze?A pogrzeb już był?
Nie było bo Mati siedzi w jaskini z 2pakiem i nagrywają 38 album z okazji powrotu, jako że 2pac w tej jaskini nic nie robi tylko siedzi i nagrywa to musiał zawołać Mateusza z Polski żeby dał mu nowy bodziec do tworzenia, współpraca podobno przebiega tak sprawnie że Panowie zaczeli się poważnie zastanawiać czy nie odpuścić i całkowicie nie olać tematu powrotu.Możesz zapytać na instagramie Mateusza, narzeczona może odpisze?
I w tym momencie prosilibyśmy bardzo serdecznie o powstanie, bo chcemy uczcić pamięć Mateusza Murańskiego
View attachment 57748
Jakby trafiło na kogoś innego to byłoby dobrzeNaprawdę pech że z całej kadry FM trafiło na niego.

Jakby trafiło na kogoś innego to byłoby dobrze![]()
A tak dopytać się chciałem na wszelki wypadekA gdzie tak napisane.
A gdzie tak napisane.