Newsy MMA Userów

Podobno porwali Nicka Diaza.
orca-image-120078007.jpeg.jpeg

A bo to pierwszy raz? Całą karierę MMA chlał i ćpał, wychodził do walk z kanapy a mimo to wygrywał, gdyby mu się chciało to byłby GOATem a tak wolał napierdalać i nękać żonę grożąc jej przy dzieciach śmiercią.
Genialny zawodnik z największym talentem do sportów walki jaki kiedykolwiek się urodzi ale niestety też zwykły bandyta.

A bo to pierwszy raz? Całą karierę MMA chlał i ćpał, wychodził do walk z kanapy a mimo to wygrywał, gdyby mu się chciało to byłby GOATem a tak wolał napierdalać i nękać żonę grożąc jej przy dzieciach śmiercią.
Genialny zawodnik z największym talentem do sportów walki jaki kiedykolwiek się urodzi ale niestety też zwykły bandyta.
Kiedyś słyszałem, że chłop po 6 miesiącach treni gu bjj pojechał na jakieś zawody w Brazylii i poddał wszystkie czarne pasy ale nigdy nie weryfikowałem tego.

Kiedyś słyszałem, że chłop po 6 miesiącach treni gu bjj pojechał na jakieś zawody w Brazylii i poddał wszystkie czarne pasy ale nigdy nie weryfikowałem tego.
Niech samo za siebie mówi że kiedyś tych czarnych pasów nie dokładali gratis do dużego zestawu w McDonaldzie tylko żeby zostać czarnym pasem trzeba było minimum 10lat a BJ miał taki talent że dostał go po 3 latach. W ogóle to jest pierwszym nie brazylijskim mistrzem świata w BJJ w kategorii czarnych pasów.

giphy.gif
Szybkie podsumowanie tygodnia:

* Ben Askren jest w ciężkim stanie i nie odpowiada na leczenie

* BJ Penn w kolejnym stadium patusa

* Nick Diaz został porwany i odurzony przez kuzyna w celu przetransportowania go do ośrodka walczącego z uzależnieniami w Meksyku

* jakiś typ w ruskim TUFie podczas solówki wyciąga z torebki nóż i goni przeciwnika

giphy.gif

Szkoda, Ben najlepszy
Jebac patusa do spodu
* Nick Diaz został porwany i odurzony przez kuzyna do Meksyku i przetransportowany do ośrodka walczącego z uzależnieniami
Nate naćpał Nicka i wywiózł go do meksykańskiego monaru ? :mamedwhat:
* jakiś typ w ruskim TUFie podczas solówki wyciąga z torebki nóż i goni przeciwnika
Ruskie zwierzęta nigdy sie nie zmienią

giphy.gif

* Nick Diaz został porwany i odurzony przez kuzyna w celu przetransportowania go do ośrodka walczącego z uzależnieniami w Meksyku

No i trzaskowski przegrał

Back