Dawid _Ozdoba-Legenda
UFC Lightweight
Iwo z rywalem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Iwo z rywalem.
Iwo z rywalem.
Nie wiem.Kiedy ten DWCS z nim?
Iwo z rywalem.
Gamer gotowy.
Aldo ma rozjebane stopy i chociaż kopie to zdecydowanie mniej niż kiedyś, a Merab mógł przechwycić w każdej chwili i mieć go w parterze na środku oktagonuPopis brazylijskiej głupoty. Walcz z najlepszym zapaśnikiem w karierze i chwal się, że nie trenowałeś zapasów od 2 lat.
Przypominam, że była to walka 3x5min.
Aldo miał narzędzia aby w pierwszych dwóch rundach ruszyć na Gruzina i okopywać mu nogi. Mógł także bombardować go pięknymi bokserskimi kombinacjami na głowę i tułów. Po przebiegu pojedynku stwierdzam, że miał paliwa na dwie wygrane rundy.
Po pierwszej rundzie którą mógłbym zapisać na konto Aldo, Brazylijczyk wolał oddać pole Merabowi w drugiej, aby paść kondycyjnie w trzeciej i pozwolić łotrzykowi się zdominować.
Zawodnik wybitny. Od pewnego momentu jednak nie rozwinął się odpowiednio pod standardy rozwoju MMA… Kto wie, może stać było go na jeszcze więcej?
Sorry kolego, ale zarówno Ty jak i ja nie mamy kompetencji stwierdzić czy ktoś ma rozjebane stopy.Aldo ma rozjebane stopy
Nie mówię że do walki wszedł z kontuzjami tylko ma ogółem rozjebane po latachSorry kolego, ale zarówno Ty jak i ja nie mamy kompetencji stwierdzić czy ktoś ma rozjebane stopy.
Tylko forumowy stopopeda może postawić diagnozę.
Rozumiem, ale tylko @DONTOLIVER może stwierdzić urazy stópNie mówię że do walki wszedł z kontuzjami tylko ma ogółem rozjebane po latach
Rozjebał stopę w walce z Zombiakiem, rozjebał stopę w wypadku na motocyklu, większość kontuzji przez które wypadał z walk (a wypadał często) to kontuzje nóg itd.
ryzyko kontuzji i że Merab wychwyci za wysokie żeby kopać
jak bylo to ban