Patrosixxx
UFC Heavyweight
To co, Pudzian do Oktagonu, a Vemola w drugą stronę?
Nie no dajcie spokój....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To co, Pudzian do Oktagonu, a Vemola w drugą stronę?![]()
MamedJeśli chcą połasić się na Pragę, to muszą mieć kogoś takiego, tylko z kim go zestawić?

Ma to sens. Polacy przyjadą i będzie full na hali.Mamed![]()

Na baletach bez koszuli by nie wylać za kołnierz
Konur wjeżdża, rozjeżdża. Kryzys tam jest niezły, by w tym wieku z takim statusem sie przejmować jakimiś parchami i ich pacyfikować na imprezach![]()

•Historia Oliveiry doczeka się pełnometrażowego filmu. Ciekawe. Obejrzę. Uwielbiam oglądać mini dokumenty lub dobrze nakręcone vlogi w temacie życia sportowców. Brakuje mi serii The Reem i iAmTheBay - świetny klimat.
Jeśli oglądacie coś podobnego i możecie coś polecić, to dajcie znać.
Jeśli oglądacie coś podobnego i możecie coś polecić, to dajcie znać.
Underdoga o mamedzie oglądałeś?

Ps: widziałem spekulacje że może się odbyć walka Fili vs Christian Rodriguez.
@Arczi1990 te plotki mogą być prawdziwe?
Sam nie wiem skąd mam takie dobre info, gdzieś mi smigneło jak przebijałem Twittera.Tak, 8 sierpnia bodajże.
dajesz lajki i nie pamietasz pod czym?Sam nie wiem skąd mam takie dobre info

Zapomniałem o tym że wstawileś to wczoraj haha myślałem że mam gorącego newsa xD z twojego posta w którym to jest to najbardziej zapamiętałem zwolnienie Katony...dajesz lajki i nie pamietasz pod czym?![]()

A jakoś nie pomyślałem napisać. Nie mam nic innego póki co.Sam nie wiem skąd mam takie dobre info, gdzieś mi smigneło jak przebijałem Twittera.
A to jak wiesz takie rzeczy to czemu nie piszesz tutaj tylko ja muszę szukać w internetach?
Wiesz jeszcze o jakichś nadchodzących jeszcze nie ogłoszonych zestawieniach?
Żeby tylko Kamil tam wstydu jakiegoś nie przyniósł tylko czerpał garściami z okazji którą dostał od Lorda.

Robercik dynamit
Chyba worek treningowy.