Newsy MMA Userów

Na baletach bez koszuli by nie wylać za kołnierz :irish:

Konur wjeżdża, rozjeżdża. Kryzys tam jest niezły, by w tym wieku z takim statusem sie przejmować jakimiś parchami i ich pacyfikować na imprezach :beczka:

Wyciągniesz hydraulika że slumsów ale slumsów z hydraulika nie .

:fjedzia:

Conor mnie rozpierdala, ma takie umiejętności i osiągnięcia, a nakurwia z partyzanta jakichś randomow albo innych dziadków.

•Historia Oliveiry doczeka się pełnometrażowego filmu. Ciekawe. Obejrzę. Uwielbiam oglądać mini dokumenty lub dobrze nakręcone vlogi w temacie życia sportowców. Brakuje mi serii The Reem i iAmTheBay - świetny klimat.

Jeśli oglądacie coś podobnego i możecie coś polecić, to dajcie znać.

•Historia Oliveiry doczeka się pełnometrażowego filmu. Ciekawe. Obejrzę. Uwielbiam oglądać mini dokumenty lub dobrze nakręcone vlogi w temacie życia sportowców. Brakuje mi serii The Reem i iAmTheBay - świetny klimat.

Jeśli oglądacie coś podobnego i możecie coś polecić, to dajcie znać.

Underdoga o mamedzie oglądałeś?

Pewnie te dokumenty co oglądasz to nie po Polsku? O Charlesie pewnie też nie będzie polskiej wersji? Może napisy chociaż?

Tak, 8 sierpnia bodajże.
Sam nie wiem skąd mam takie dobre info, gdzieś mi smigneło jak przebijałem Twittera.

A to jak wiesz takie rzeczy to czemu nie piszesz tutaj tylko ja muszę szukać w internetach?

Wiesz jeszcze o jakichś nadchodzących jeszcze nie ogłoszonych zestawieniach?

Sam nie wiem skąd mam takie dobre info, gdzieś mi smigneło jak przebijałem Twittera.

A to jak wiesz takie rzeczy to czemu nie piszesz tutaj tylko ja muszę szukać w internetach?

Wiesz jeszcze o jakichś nadchodzących jeszcze nie ogłoszonych zestawieniach?
A jakoś nie pomyślałem napisać. Nie mam nic innego póki co.
Żeby tylko Kamil tam wstydu jakiegoś nie przyniósł tylko czerpał garściami z okazji którą dostał od Lorda.

Oniszczuk to gość, którego znam tylko i wyłącznie z tego, że na Bellatorze jak gruchnął o matę octagonu to mi się od wibracji piwo wylało :lol:

Back