alww
UFC Middleweight
Kawul jaki timing wybrał po wczorajszym wywiadzie Martina.
Jebany jak wbija szpile kumplowi
'kochany', wybaczam.
Komedia
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Na siłę to bronisz KelneraTrochę na siłę przypierdolka bo w świecie mma to każdy przynajmniej raz wychodzi na buca. Tych akcji co Dejna odpierdolił to nie zliczy się. Wkurwił go Ruchała i tyle
nie pisałem że on jest przykładem tylko że ogólnie oni nie są kolegami i nie musi mu kibicować tylko dlatego bo ma kwadracik taki a nie inny. Robili razem interesy i tyle, przestali i dla niego to już zupełnie obcy chłop.

Kolecki jeszcze powalczy w Babilonie.
dupa Grzebyka jest tak wkurwiająca jak on sam
A tu Bziku szpiega ma u niego w klubie, ciekawe
Niby pani prawnik, a wkurwia, jakby była po pedagogice zaocznej.dupa Grzebyka jest tak wkurwiająca jak on sam
Zabawne zabawnym, ma u Grzebyka w klubie kogoś co mu przekaże jeśli Żon Pol jakiejś kontuzji dostanie żeby tam celowaćWątek donoszenia do Bartosa zabawny xd. Co by nie gadać, całkiem da się oglądać te Battlecoursy. Poprzedni z Haratykiem był też fajny. Jakby wyjebali "epicką" muzykę z tła to by było idealnie. Wyszedł im ten cykl, ale moim zdaniem powinni robić coś takiego jeszcze 8-10 lat do tyłu, w czasach boomu na UFC: Embedded.
Ta prawnik, chyba kurwa po wieczorowej trwającej rok.Niby pani prawnik, a wkurwia, jakby była po pedagogice zaocznej.
Chomik MUSISZ!
Nie jedna "prawniczka" jest właśnie tak odklejona i się zadaje z takimi patusami. Nie każdy kto nauczył się kodeksu na pamięć żeby zdać egzamin jest ogarnięty życiowo. Ja akurat miałem epizod na tym kierunku i jak sobie przypomnę niektóre dziewczyny, które tam studiowały to jedyna różnica między Karyną z żabki a "elytarną" Karyną prawniczką była taka, że jednej z nich rodzice byli w stanie zapłacić za prywatne studia a w głowie u jednej i drugiej to samo, pustka.Ta prawnik, chyba kurwa po wieczorowej trwającej rok.
Pani prawnik buja sie z troglodyta bandziorkiem co dziesiony walił, nieźle musiałaby być odklejona
dupa Grzebyka jest tak wkurwiająca jak on sam
A tu Bziku szpiega ma u niego w klubie, ciekawe
Ta prawnik, chyba kurwa po wieczorowej trwającej rok.
Pani prawnik buja sie z troglodyta bandziorkiem co dziesiony walił, nieźle musiałaby być odklejona
Nie jedna "prawniczka" jest właśnie tak odklejona i się zadaje z takimi patusami. Nie każdy kto nauczył się kodeksu na pamięć żeby zdać egzamin jest ogarnięty życiowo. Ja akurat miałem epizod na tym kierunku i jak sobie przypomnę niektóre dziewczyny, które tam studiowały to jedyna różnica między Karyną z żabki a "elytarną" Karyną prawniczką była taka, że jednej z nich rodzice byli w stanie zapłacić za prywatne studia a w głowie u jednej i drugiej to samo, pustka.
Ta prawnik, chyba kurwa po wieczorowej trwającej rok.
Golara był porządnym człowiekiem

Tyle ze skończyć studia w Polsce to zaden wyznacznik. To że bujała sie po jakims uj czy innej chujowiznie nie robi z niej prawnika.Nie znasz życia kolego.
Potwierdzam, 80% lasek na prawie to karierowiczki z awansu społecznego, córki Januszy biznesu itp.
Prowadzenie się z gangusami którzy są klientami kancelarii w których pracują to nic niezwykłego.

Golara był porządnym człowiekiem![]()

Tyle ze skończyć studia w Polsce to zaden wyznacznik. To że bujała sie po jakims uj czy innej chujowiznie nie robi z niej prawnika.
80% tych dziewczyn o których piszecie skonczy na sortowaniu kartotek w sądzie bądź będzie parzyć kawę w jakiejś dużej kancelarii, nie robi to z nich prawników - mimo ze skończyły studia i mają jakiś śmieszny papierek.