Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Po prostu był za dobry do tej robotyOoo, redaktor Sławek. Dawno go tutaj nie było. Ciekawe dlaczego?![]()
no szkoda, krs1 oddało chyba najsłabszego plackaSzkoda że Kowalczyka nie ma.
Śmieszne to że wydaje mi się, że gdyby Stawowy wygrał, to jego by tam wysłali:Dno szkoda, krs1 oddało chyba najsłabszego placka
Może zapomniał hasła do konta.Ciekawe dlaczego?

Kryminalne wątki dziś.
Stary dostał za swoje, że wychował pedofila. Podobno też z nim nie było do końca w porządku z tego co pamiętam, mógł o wszystkim wiedziećWydaje mi się że i tak źle na tym nie wyszedł, bo z tego co pamiętam to w tym stanie, w którym postawili mu zarzuty usiłowania i postrzelenia innej osoby to groziła mu kilkukrotnie większa pajda.
Choć jestem przekonany że nie powinien odsiedzieć ani jednego dnia w areszcie z racji tego jak doszło do tej całej sytuacji.
Chcieli mu wbić 30 albo dożywocieWydaje mi się że i tak źle na tym nie wyszedł, bo z tego co pamiętam to w tym stanie, w którym postawili mu zarzuty usiłowania i postrzelenia innej osoby to groziła mu kilkukrotnie większa pajda.
Choć jestem przekonany że nie powinien odsiedzieć ani jednego dnia w areszcie z racji tego jak doszło do tej całej sytuacji.

Pogromca Pudzilliii
Kontrakt chce wywalczyć żeby hajs się zgadzał8 walka w ciągu 2 lat. Mocne sobie tempo narzucił małolacik.