Newsy MMA Userów

Ooo, redaktor Sławek. Dawno go tutaj nie było. Ciekawe dlaczego? :korwinlaugh:
Po prostu był za dobry do tej roboty
hqdefault (1).jpg

no szkoda, krs1 oddało chyba najsłabszego placka
Śmieszne to że wydaje mi się, że gdyby Stawowy wygrał, to jego by tam wysłali:D

Marek jak na razie najniższy w stawce, nie widzę zwycięstwa w tym turnieju, rusek faworytem jak na razie, zobaczymy jeszcze tych 2 co dorzuca.

A w sumie trochę szkoda że KSW nie wysłało kogoś lepszego, zwycięstwo ich zawodnika w takim turnieju by przyniosło same korzyści.

https://www.mmafighting.com/2025/3/...asses-ufc-offer-faces-rico-verhoeven-in-glory

To DWCS to też dobra prowizorka. Biorą Vakhitova, który wiadomo, że na co dzień za czapkę gruszek nie występuje, a potem zdziwko, że za 12+12 nie chce walczyć. Żeby nie było to uważam, że Rusek się do MMA nie nadaje, ale niskim kosztem zrobił sobie darmową reklamę na jakimś ogórku i dostał walkę o pas ciężkiej w Glory. Jak uczniaków ich rozegrał :matt:

Kryminalne wątki dziś.

Wydaje mi się że i tak źle na tym nie wyszedł, bo z tego co pamiętam to w tym stanie, w którym postawili mu zarzuty usiłowania i postrzelenia innej osoby to groziła mu kilkukrotnie większa pajda.

Choć jestem przekonany że nie powinien odsiedzieć ani jednego dnia w areszcie z racji tego jak doszło do tej całej sytuacji.

Wydaje mi się że i tak źle na tym nie wyszedł, bo z tego co pamiętam to w tym stanie, w którym postawili mu zarzuty usiłowania i postrzelenia innej osoby to groziła mu kilkukrotnie większa pajda.

Choć jestem przekonany że nie powinien odsiedzieć ani jednego dnia w areszcie z racji tego jak doszło do tej całej sytuacji.
Stary dostał za swoje, że wychował pedofila. Podobno też z nim nie było do końca w porządku z tego co pamiętam, mógł o wszystkim wiedzieć

Chcieli mu wbić 30 albo dożywocie

Dziadyga został kaleką, ręki już używać nie może

Back