D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Pizda jej się zapali, żeby uzbierała.View attachment 122676
Nie wiedziałem, że Adesanya to taka spryciula. W skrócie, dziewczyna Adesanayi, z którym była ok 1 rok, po rozstaniu zażądała połowy majątku. Pomimo absurdu tych żądań są przychylił się do jej prośby i stwierdził, że muszą podzielić się swoim majątkiem po równo - on dać jej 50% i ona jemu 50%. I teraz najlepsze - Adesanya oficjalnie nie ma nic, bo wszystkim zarządza jego matka:D. Dziewczyna została wyceniona na 1mln dolarów i na skutek swoejgo pozwu ma mu zapłacić 500 000 $.

Czarny a jednak geniuszView attachment 122676
Nie wiedziałem, że Adesanya to taka spryciula. W skrócie, dziewczyna Adesanayi, z którym była ok 1 rok, po rozstaniu zażądała połowy majątku. Pomimo absurdu tych żądań są przychylił się do jej prośby i stwierdził, że muszą podzielić się swoim majątkiem po równo - on dać jej 50% i ona jemu 50%. I teraz najlepsze - Adesanya oficjalnie nie ma nic, bo wszystkim zarządza jego matka:D. Dziewczyna została wyceniona na 1mln dolarów i na skutek swoejgo pozwu ma mu zapłacić 500 000 $.
Już ze trzeci raz dzisiaj widzę na forum tego fejkaView attachment 122676

Serio to fejk? Łyknąłem jak pelikanJuż ze trzeci raz dzisiaj widzę na forum tego fejka![]()

Zajebiste starcie. Artur na pewno zmusi Igora do powrotu do starego stylu walki. Mocny kandydat do walki roku.Igor Michaliszyn vs Artur Szczepaniak na XTB KSW 105

To musi dziewczyna troszkę mieszkań sprzedać, żeby było na spłatę swojego exView attachment 122676

Chuj do dupy islamistom!@Karwantes btw Ankalaev przyznał się że nie trzymał się postu, taki on super religijny

Ja tez o tym myślałem, żeby na punkty usiąść ale doszedłem do wniosku że te wyjazdy do Warszawy na kursy, a później brak gal w moim województwie czyli brak rozwoju = kolejne wyjazdy, stwierdziłem że to pierdole. Jak nie jesteś pod skrzydłem jednego z głównych Polskich klatkowych to chuja osiągniesz.Kumpel czasem sędziuje na różnych galach, kiedyś z racji braku stałego zajęcia pomyślałem, że może sobie zrobię kwity i cos popróbuje w temacie to mówił, że lepiej se dać spokój bo jest tak dziwne i hermetyczne środowisko, że tylko bym się wkurwial ( tym bardziej znając mój charakter) także się nie dziwię, że tam jakieś dziwne akcje są.
Dokładnie, ja myślałem parę lat temu, jeszcze chyba wtedy te friki nie były popularne to w ogóle gal było mało. Nawet jak pod skrzydłem jesteś to jak akurat twojego klatkowego nie lubią to ciebie też nie zatrudnią co już było widać u nas. A podejrzewam, że na małych lokalnych galach to stawki są raczej w ramach zwrotu za paliwko i dobry obiad.Ja tez o tym myślałem, żeby na punkty usiąść ale doszedłem do wniosku że te wyjazdy do Warszawy na kursy, a później brak gal w moim województwie czyli brak rozwoju = kolejne wyjazdy, stwierdziłem że to pierdole. Jak nie jesteś pod skrzydłem jednego z głównych Polskich klatkowych to chuja osiągniesz.
Ja tez ten temat ruszałem ładne kilka lat temu i doszedłem do tych samych wniosków dlatego jebać, bawić się w to może ktoś kto jest ustawiony, dla rozrywki, napewno nie dla zarobku który jest marny jak nie sedziujesz regularnie w UFC czy na galach które dobrze płacą.Dokładnie, ja myślałem parę lat temu, jeszcze chyba wtedy te friki nie były popularne to w ogóle gal było mało. Nawet jak pod skrzydłem jesteś to jak akurat twojego klatkowego nie lubią to ciebie też nie zatrudnią co już było widać u nas. A podejrzewam, że na małych lokalnych galach to stawki są raczej w ramach zwrotu za paliwko i dobry obiad.