Newsy MMA Userów

W sobotę bardzo dobra gala chorwackiej organizacji FNC. Trzech Polaków na karcie.

Jotkowi się rywal zmienił, miał być Batinić.
A jest ten na pożarcie.

No to dostał teraz niedoświadczonego Kubańczyka (5-0) zamiast (20-5) gdzie sam ma 30 walk (24-6) tutaj przewaga doświadczenia będzie ogromna...
Ten Kubańczyk chyba trenuje w cca a do tego podobno bił się na gołe pięści ale ja nigdzie nie mogę znaleźć nic w tym temacie, sprawdzisz? Ty się dobrze znasz na internetach.

Rysiewski chyba dostał polecenie od szefów, by milczeć w sprawie sprzedaży PPV.
KSW Epic miało prawie 2x wyższe zainteresowanie na google niż KSW 100. Sprzedaż na poziomie 400k ppv jest nierealna.

ppvv.png

Gość wygrał eliminator do walki o pas i go zwolnili :facepalm:
To uniwersum PFL to też niezłej klasy burdel jest :beczka:

Kozak zawodnik, bardzo widowiskowy a co za tym idzie atrakcyjny dla widza. Nigdy nie rozumiałem czemu UFC się go pozbyło, to był nietrafiony ruch z ich strony.

Gość wygrał eliminator do walki o pas i go zwolnili :facepalm:
To uniwersum PFL to też niezłej klasy burdel jest :beczka:

Pewnie chcieli odmłodzić roster, bo ma już 38 lat :wink: , chociaż ostatnio 2 W przez KO1 (27-8 MMA)
(1-0 PFL)
(8-3-1NC Bellator)
(5-5 UFC) a nawet (4-0 Strikeforce)
:kawulpokapoka:
czyli dla Bartosa, wywodzi się z Kung Fu i ma zero poddań, zagrozić może najwyżej w stójce... :wink:

Pewnie chcieli odmłodzić roster, bo ma już 38 lat :wink: , chociaż ostatnio 2 W przez KO1 (27-8 MMA)
(1-0 PFL)
(8-3-1NC Bellator)
(5-5 UFC) a nawet (4-0 Strikeforce)
:kawulpokapoka:
czyli dla Bartosa, wywodzi się z Kung Fu i ma zero poddań, zagrozić może najwyżej w stójce... :wink:
Chłopie, z Fleminasem debiut, później z Michaliszynem albo żan polem i walka o pas. A może nawet z Mamedem czy z Materlą mogliby go zestawić.

Back