Newsy MMA Userów

Oj nie wiem, dla mnie 50/50

obaj chaotyczni i dziurawi defensywnie. Do ostatniego gongu to nie dotrwa, chociaż tyle wiem
Ale Hill bardziej ułożony jest. A ten to na fantazji wiecznie i wiecznie go to nie uczy, bo przecież sukcesy miał, a i tak zawsze zbierał na mandarynę, czy wygrywał czy nie.

Kto? Cohones wie?

Jeden pewnie już wie... :hi:
smiesz-gamer.gif

a może nawet 2...
77D56818-888D-4D29-AC02-9317B605D26D.gif
:lol:

Trener Andrzej podobno zawinięty, ktoś coś?

Czyli prawda, ale w kryminale będą dupy pękać cwelom :redford:

Taki byk, nabity testosteronem, o kurwa.
Powodzenia dla Marlenki która zostanie tym imieniem ochrzczona przez Trenera.

Może o to chodzi. Na razie nie ma żadnych artykułów w lokalnych mediach.

Może o to chodzi. Na razie nie ma żadnych artykułów w lokalnych mediach.
Te środki anaboliczne i wzmagające potencję trener Andrzej chyba sam na sobie testuje.

Trbuska nie brał bym przykładu, bo to odklejeniec od strony Oktagonu. Ostro po nim czasem Czesi jadą na facebooku.
Jak u nas są obroncy KSW i że nie można skrytykować to właśnie Trbusek to taki adwokat Oktagon, że Czesi z niego mają beke.
Akurat tu ma racje. Pamiętam, że KSW rozdawało bilety. Fortuna i inni sponsorzy również rozdawali bilety byle dobić do tych 50k na Narodowym.

Te środki anaboliczne i wzmagające potencję trener Andrzej chyba sam na sobie testuje.
Źli policjanci po prostu zazdroszczą efektów :siara:
Ale to Novotny jest frajerem według Martina... @zielony666

Ten to jakby mu Martin w twarz napluł to pierwsze co by zrobił to przeprosił, że go sprowokował i pytał co złego zrobił, żeby go już Martin w przyszłości nie musiał dyscyplinować :facepalm:

Back