HeyPussyRUstillThere
UFC Middleweight
Ciekawy pomysł na promocję
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ciekawy pomysł na promocję
Tak myślałem sobie jak przed chwila oglądałem jego porażkeWeidman wypada z UFC 198. KOSZMAR, KOSZMAR, KOSZMAR TE KONTUZJE!
Prawie jak "Mike Tyson - Moja Prawda"Dawid Ozdoba wydał książkę "Wieczór Panieński - cała prawda" :(
![]()
jak tak dalej pójdzie to jeszcze Trynkiewicz zacznie podręczniki pisać dla dzieci w klasach 1-3:/
ciekawe ile osob zakupi ten kałPrawie jak "Mike Tyson - Moja Prawda"
ostatnio była afera że w egipcie był świadkem zamachu, przypadek że wydaje teraz książke ?Dawid Ozdoba wydał książkę "Wieczór Panieński - cała prawda" :(
![]()
jak tak dalej pójdzie to jeszcze Trynkiewicz zacznie podręczniki pisać dla dzieci w klasach 1-3:/
czytalem o tym nawijal ze chceli go bzykac w pierdlu ale sie obronil dzieki sztuka walkiostatnio była afera że w egipcie był świadkem zamachu, przypadek że wydaje teraz książke ?
ja na początku myślałem (gdy zobaczyłem nagłówek w necie "Dawid Ozdoba wydał książkę") że to jakiś podręcznik w stylu BJJ dla zaawansowanych, ale jednak ... wrócił do korzeni.ostatnio była afera że w egipcie był świadkem zamachu, przypadek że wydaje teraz książke ?
czytalem o tym nawijal ze chceli go bzykac w pierdlu ale sie obronil dzieki sztuka walki
Ja mu wierzę, po tym co widziałem w jego walce jestem pewien, że był w stanie użyć swoich umiejętności i uciekać do okola klatki przed gwałcicielami.czytalem o tym nawijal ze chceli go bzykac w pierdlu ale sie obronil dzieki sztuka walki![]()
Dawid Ozdoba wydał książkę "Wieczór Panieński - cała prawda" :(
![]()
Panie :) Nigdy w życiu:Do skóry z czymś takim panowie.