Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Urijah zamiast skupiać się na rewanżu z Cruzem, zajmuje się KSW![]()
@Wojsław Rysiewski bywaja sytuacje, ktore nawet wiedzac wiecej i majac racje, wypada przemilczec. Chetnych do walki z Bartlomiejem Kurczewskim na KSW 34 tez nie brakowalo, a jednak Kura nie zawalczyl na tej gali. W miare mozliwosci staram sie powstrzymywac od wielkich slow, ale biblijna sentencja o drzazdze i belce sama sie tu nasuwa.
Teraz już bez żadnych "ale", z dnia na dzień widzę że ta absurdalna narracja rośnie, w dniu walki Mamed będzie bez szans.."No to mamy Mameda Khalidowa, po raz pierwszy w roli underdoga"![]()
Besos
Lekki ot, ale o co chodzi z tym Besos ? Wiem, że chodzi o coś wspólnego z Magdą Gessler, ale wszyscy napierdalają tym jak oszalali(żaden przytyk w Twoją stronę). Tak pytam
Lekki ot, ale o co chodzi z tym Besos ? Wiem, że chodzi o coś wspólnego z Magdą Gessler, ale wszyscy napierdalają tym jak oszalali(żaden przytyk w Twoją stronę). Tak pytam
Wujek Google i masz po 10 sekundach odpowiedź.
A żeby nie robić pustych przebiegów. Nogi Karoli.....![]()
Sprawdzałem już wcześniej i jakieś parówki mi wyskakują. To o to całe zamieszanie ?
Urijah zamiast skupiać się na rewanżu z Cruzem, zajmuje się KSW![]()
![]()
Romantyczne wędliny![]()
Kurwa, będzie znowu egzekucjaRockhold vs Bisping 2 !
dramat to jest. :) obserwowanie sobie wyłącz, lajk może zostać, ale ja też wypierdalam to. obsługują Ci co robią na tym sos, zobacz jakie zasięgi robią teraz, Ameryka uwielbia takie coś, tylko Europejczycy marudzą. Kutcher robi to już od dawna ze stroną aplus.com, bodajże.Nie wiem o co chodzi, ale ostatnimi czasy właśnie taki Faber, Team Alpha Male, Celeste i Palmerka, a także wielu innych zawodników dodają na swoje FP bzdurne stronki, takie typowe "na kliknięcie". Spamując nieziemsko. Również na profilu Fedora są takie rzeczy. Z pewnością mają oni kogoś, kto obsługuje te profile. U mnie za takie spamy już poleciały unlike na ich fanpejdżach.
Widzę jak to się rozpowszechnia, znam tego cel, no i nie czuję się źle będąc tym Europejskim marudą. Bo dla mnie to coś podobnego jak te wszystkie gówna, które Ci się na tablicy same dodają w PL - "rozbity samochód z piwem", zginęli w wypaku, na zawsze w naszej pamięci [*]". Odlajkowuje i jedynie TT zostaje.dramat to jest. :) obserwowanie sobie wyłącz, lajk może zostać, ale ja też wypierdalam to. obsługują Ci co robią na tym sos, zobacz jakie zasięgi robią teraz, Ameryka uwielbia takie coś, tylko Europejczycy marudzą. Kutcher robi to już od dawna ze stroną aplus.com, bodajże.