Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Legendarny trener Junika w karcie frików?
Najbardziej znany freak na karcie freak obok Tyburskiego jeszcze wydaje mi się że ten Akinyeye gra w jakichś paradokumentach, ale trenował u Trenera Andrzeja więc pewnie potrafi wbijać.Legendarny trener Junika w karcie frików?
Do freakow z tymAle gównoooo XD
Ale obejrzy się na Polsacie.
Z dobrych newsów - PRIME Jóźwiaka został przegoniony przez władze Gorzowa do studio Polsatu w Wawie i Jóźwiak teraz próbuje bilety od 400zł opierdalać a ludzie, którzy kupili bilety na Gorzów nie dostaja zwrotów. Będzie inba jak cholera.
To raczej ostatnia gala bo już są strasznie zadłuzeni. Coś jest na rzeczy bo CO-ME to Daro Lew i jakiś Upośledzony Typ.
i.
Ale gównoooo XD
Ale obejrzy się na Polsacie.
Jóźwiak w pizdu na dno. Chyba każdy będzie chciał usłyszeć co ma do powiedzenia jak go ukochana pogoni gdy skończą się dutkiZ dobrych newsów - PRIME Jóźwiaka został przegoniony przez władze Gorzowa do studio Polsatu w Wawie i Jóźwiak teraz próbuje bilety od 400zł opierdalać a ludzie, którzy kupili bilety na Gorzów nie dostaja zwrotów. Będzie inba jak cholera.
To raczej ostatnia gala bo już są strasznie zadłuzeni. Coś jest na rzeczy bo CO-ME to Daro Lew i jakiś Upośledzony Typ.
View attachment 95702
z czwartku na piatek od 1:30 bare knuckle od dady5000, chuj wie czy bedzie transmisja na fight klubie(nie widac jeszcze w ramowce)ale ostatnia gale puscili
w sobote od 20 bkfc w u brytoli, tez jeszcze nie widac w ramowce, na karcie bubu cwik
View attachment 95599
Kurwa, bo mnie na tą gale wyciągają, a się bronie rękami I nogami.
Longera obejrzysz a później w KFC opierdolisz, ja bym jebnal 3 setki zajarał i poszedł, będzie fajnieKurwa, bo mnie na tą gale wyciągają, a się bronie rękami I nogami.