Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dobry meczyk, też oglądamO nba się zaczęło na tvp sport

Ja nie wiem czy obejrzę cały bo wstaje na cafe futbol ale jak na razie coś tam zerkam na tv.Dobry meczyk, też oglądam
Cavs idą po tytuł![]()
Parchy nie spadły to szkoda czasu na cafe futbolJa nie wiem czy obejrzę cały bo wstaje na cafe futbol ale jak na razie coś tam zerkam na tv.
I tak będą pierdolic o legii i lechuParchy nie spadły to szkoda czasu na cafe futbol
16:30 będzie chwila prawdyI tak będą pierdolic o legii i lechu

Dobrze byłoby nawet jakby taka tabela się utrzymała i weszły same duże firmy do ekstraklasy bo ja nie lubię za bardzo jak jakieś wioski są na najwyższym szczeblu jakieś nieciecze czy inne sandencje czy tego typu zespoły.16:30 będzie chwila prawdy![]()
Pięknie by było, ale się nie nastawiam bo nie ma niczego innego co tak uczy pokory jak kibicowanie ŁKSDobrze byłoby nawet jakby taka tabela się utrzymała i weszły same duże firmy do ekstraklasy bo ja nie lubię za bardzo jak jakieś wioski są na najwyższym szczeblu jakieś nieciecze czy inne sandencje czy tego typu zespoły.

Cavs idą po tytuł![]()

ta obrona knicks nawet daje radę.Pięknie Cavs wyjebane na 3 ptk przez sędziego przy trójce Hardena![]()
No nic trzeba przyznać, ze NY jadą z nimi i Cavs są zesrani przed potężnym Brunsonemta obrona knicks nawet daje radę.
punkty z kontry robią robotę.
knicks idą po 10 wygraną z rzędu w playoffs.

Chociaż te 3ptk wtedy na Hardenie mogło zmienić przebieg meczuta obrona knicks nawet daje radę.
punkty z kontry robią robotę.
knicks idą po 10 wygraną z rzędu w playoffs.

Dalej myślisz, że oni mieliby siły żeby się postawić OKC?No nic trzeba przyznać, ze NY jadą z nimi i Cavs są zesrani przed potężnym Brunsonem![]()

NieCzy Knicks dzisiaj w drugiej połowie, mieli 100% FG jak pickowali Hardena? Klasyczne mecze, 3 kwarta- opary, 4 kwarta - już nawet nie ma siły żeby rzucać i cokolwiek zrobić w obronie. Mitchell w sumie podobnie.
Dalej myślisz, że oni mieliby siły żeby się postawić OKC?![]()

ja się nawet zastanawiałem, czy najlepiej dla hardena byłoby ogolić brodę.Czy Knicks dzisiaj w drugiej połowie, mieli 100% FG jak pickowali Hardena? Klasyczne mecze, 3 kwarta- opary, 4 kwarta - już nawet nie ma siły żeby rzucać i cokolwiek zrobić w obronie. Mitchell w sumie podobnie.
oni grają razem w miami w lidzie ice cuba? ciekawe czy dalej będą transmisję na dazn
Też pierwsze widzę. Znam dwóch zawodników. Nic więcej nie znajuDlaczego, co to są jakieś amerykańskie friki? Bił się już tam ktoś sławny czy oni to na razie top? Co to wogole za organizacja jest i kto za tym stoi? Pierwsze widzę ten twór. Opowiadaj.
OKC ledwo 82 pkt.Mocarna obrona Spurs dzisiaj, elegancko to Johnson ogarnął. Bronią od połowy, nie pozwalają penetrować, całkowice zakłócili ruch piłki w Oklahomie, SGA dobrze odcinany jak ma piłkę w rękach i obwód OKC przez to też wyłączony z gry, nie ma jak dobrych pozycji szukać. Thunder sporo strat robią, a Spurs karcą w transition. Będzie 2:2.

OKC ledwo 82 pkt.
![]()
za: realgm.comThe NBA announced their 2025-26 All-NBA Teams on Sunday.
All-NBA First Team
All-NBA Second Team
- Shai Gilgeous-Alexander - Oklahoma City Thunder
- Nikola Jokic - Denver Nuggets
- Victor Wembanyama - San Antonio Spurs
- Luka Doncic - Los Angeles Lakers
- Cade Cunningham - Detroit Pistons
All-NBA Third Team
- Jaylen Brown - Boston Celtics
- Jalen Brunson - New York Knicks
- Kevin Durant - Houston Rockets
- Kawhi Leonard - LA Clippers