murphyMc
MISTRZ ŚWIATA ⚽️
Czy tylko mi wydaje się że Durant i Murray jest za wysoko ? Tylko nie wyskakujące z argumentem że Murray ma super statyza: realgm.com

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Czy tylko mi wydaje się że Durant i Murray jest za wysoko ? Tylko nie wyskakujące z argumentem że Murray ma super statyza: realgm.com

Williams i Mitchell muszą wrócić, bez nich OKC może mieć spore kłopoty jak Spurs będą tak intensywnie bronić w kolejnych meczach. Nie wiem czy z nimi OKC wyszliby na 3:1, ale na pewno JDub sporo by pomógł, ciężej byłoby bronić przeciwko niemu i SGA.OKC ledwo 82 pkt.
![]()

Nagrody są za sezon regularny w którym Murray był znakomity, zagrał najlepszy rs w karierze. Zasłużone miejsce w allnba.Czy tylko mi wydaje się że Durant i Murray jest za wysoko ? Tylko nie wyskakujące z argumentem że Murray ma super staty![]()
ciężko murraya wrzucic do 2 piątki, trzecia to dobre miejsce.Czy tylko mi wydaje się że Durant i Murray jest za wysoko ? Tylko nie wyskakujące z argumentem że Murray ma super staty![]()
11-game win streak, +262. Zamykali serie średnio 39 punktami, ale to jest demolka wschodu. Knicks po pas!go knicks!!!!!

Nie załapał sięjeremiasz weźmie w nim udział?
![]()

jako jedyny.Nie załapał się![]()

Pierdolony Hartensztajn.3-2 okc, czwarta kwarta to prawie plk.
Wemby vel wełny, fizycznie wykończony. Jak nie odpocznie przed game 6 to koniec serii.
Szczerze to taki prime shaq, hakeem czy d.robinson to by francuzika fizycznie zajechali
fizycznie pewnie tak, ale w meczu koszykówki już niekoniecznie.3-2 okc, czwarta kwarta to prawie plk.
Wemby vel wełny, fizycznie wykończony. Jak nie odpocznie przed game 6 to koniec serii.
Szczerze to taki prime shaq, hakeem czy d.robinson to by francuzika fizycznie zajechali
Jebaniutki…
Shaq gdyby pod koszem się obrócił w swoim stylu, z wembym na plecach i ręka wystawiona do bloku, to przy paczce z góry ręka Francuza połamana hehefizycznie pewnie tak, ale w meczu koszykówki już niekoniecznie.
podstawowe pytanie przepisy.
gdyby grali dziś, to ewentualnie haakem coś mógłby, bo skill defensywny i nogi miał wybitne.
shaq- nie.
za to koniec 90-tych to trochę inna sprawa.
wemby byłby dziurawy od łokci i bioder.
Moim zdaniem też zmęczenie francuza, on co drugi mecz ma problemy z Hartensztajnem
ok.Shaq gdyby pod koszem się obrócił w swoim stylu, z wembym na plecach i ręka wystawiona do bloku, to przy paczce z góry ręka Francuza połamana hehe
Fizycznie z kimś 10-20 kg cięższym, mobilnym i męczącym go w pomalowanym to chłop jest zajechany
Trzeba chyba dziś obejrzeć bo kusi na Oklahome 2,3 prawieCo Dallas by osiągnął z luką i brunsonem w peaku…![]()

mnie ta dwójka razem fascynuje w obronie.Co Dallas by osiągnął z luką i brunsonem w peaku…![]()