Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Oj nie nie byczku. Nawet jak spurs wygrają to dostanie trochę tombaku ;)jeżeli wygrają spurs, to róźnie może być.
jeżeli niks to tak.
valanciunas oddany przez torono do memphis nie dostal pierscienia jak raptorsi zdobyli mistrzostwoOj nie nie byczku. Nawet jak spurs wygrają to dostanie trochę tombaku ;)
Widzisz, czyli w takim wypadku to decyzja drużyny…valanciunas oddany przez torono do memphis nie dostal pierscienia jak raptorsi zdobyli mistrzostwo
no wiadomo, że drużnyWidzisz, czyli w takim wypadku to decyzja drużyny…
![]()
Raptors won't give Valanciunas, Wright and Miles championship rings
DALLAS — It’s a decision every team faces in the aftermath of a championship in professional sports these days.torontosun.com

Mocno grasz ;)no wiadomo, że drużny
ps. jebać cwelow z nowego yorku![]()
byczku wygrana spurs to wygrana spurs.Oj nie nie byczku. Nawet jak spurs wygrają to dostanie trochę tombaku ;)
przedłużenia pierwszej dwójki, to chyba do 1 lipca nie można ich ruszać.Jednak coś pojebałem. Myślałem, że jak wchodzą kontrakty Williams + Holmgren, to nie ma miejsca na Hartensztajna i Dorta, ale tam w sumie się jeszcze wszystko spina na przyszły sezon i można przy tej dwójce wykorzystać opcje drużyny. Czyli w sumie OKC nie muszą jakoś bardzo aktywnie działać na rynku, tylko liczyć na pełne zdrowie w przyszłym sezonie.
Tylko jak to się będzie spinać finansowo? Ten skład w obecnej formie będzie kosztował 250 milionów w przyszłym sezonie. Dojdzie też kilka milionów z draftu.przedłużenia pierwszej dwójki, to chyba do 1 lipca nie można ich ruszać.
nie wiem jak z tymi co mają opcje drużyny, ale ich wymieniać będzie można od razu- tutaj na 100% nie jestem pewny.
kontrakty są w stanie wyrównywać, draftem dalej mogą dopłacać.
mogą ciągle zbierać nowy talent.
to mogą być przyjemne lat spurs- thunder.
fajnie gdyby wolves się nie rozpadli.
to się nie będzie spinać finansowo.Tylko jak to się będzie spinać finansowo? Ten skład w obecnej formie będzie kosztował 250 milionów w przyszłym sezonie. Dojdzie też kilka milionów z draftu.
Kenrich Williams pewnie tej opcji nie dostanie i poleci, może jeszcze Isaiah Joe pogonią, to odejdzie 18 baniek, ale i tak będą płacić gruby podatek. Dort'a i Hartensztajn'a ciężko będzie utrzymać, jednego z nich pewnie zostawią i jakoś rozłożą kasę z nowej umowy.
Teraz widziałem plotkę, że Thunder bardziej zainteresowani Mobleyem niż Giannisem.

dlatego nie pracuje w espn.Rudziński się nie nadaje do komentowania NBA.