NBA - najlepsza liga koszykarska na świecie.

JDub wszedł i po paru minutach znowu się połamał. Thunder mogą mieć z nim problem, ten jego kontrakt może być obciążaniem, wjeżdża w salary od przyszłego sezonu, a ten chłop ma podejrzane zdrowie.
Ogólnie finały na zachodzie takie forty forty, spodziewałem się lepszej serii, a wyszło jak zawsze, jest dobry mecz to w kolejnym garbage time.

Dla Knicsks też kiepskie informację przed finałami.

JDub wszedł i po paru minutach znowu się połamał. Thunder mogą mieć z nim problem, ten jego kontrakt może być obciążaniem, wjeżdża w salary od przyszłego sezonu, a ten chłop ma podejrzane zdrowie.
Ogólnie finały na zachodzie takie forty forty, spodziewałem się lepszej serii, a wyszło jak zawsze, jest dobry mecz to w kolejnym garbage time.

Dla Knicsks też kiepskie informację przed finałami.

Ten Robinson to też wątłego zdrowia. A szkoda, bo na atakowanej zbiera jak mało kto. Bez niego będzie trudno zatrzymać tych atletycznych byczków z zachodu

I bardzo dobrze. Ja widzę game 7 w San Antonio i wielki mecz Jeremiego ‚Wielka zemsta’ sochana! Czuję to ;p

*btw… kto by nie wygrał mamy pierwszy w historii pierścień mistrzowski dla Polski :dance:

Piękna sprawa. Miało być pobicie rekordu Golden State okraszone drugim z rzędu mistrzostwem, miała być dynastia, a jest wielkie gówno. Po pięciu meczach przestałem wierzyć ale stało się niemożliwe.

Wstaję rano, oglądam recap....

1000020770.png

Bałem się że sędziowie odgwizdają z 25 wolnych na SGA, znamienne było jak próbował wymusić przewinienie przy rzucie, padl na parkiet nie trafil rzutu a sedzia nie zareagował. Młodzi Spurs pieknie wygladaja.

Piękna sprawa. Miało być pobicie rekordu Golden State okraszone drugim z rzędu mistrzostwem, miała być dynastia, a jest wielkie gówno. Po pięciu meczach przestałem wierzyć ale stało się niemożliwe.
pamiętasz spurs duncana, parkera, popovica?
stworzyli piękną dynastię i tak się o tym mówi powszechnie- "dynastia spurs".
tylko oni ani razu nie obronili tytułu!!!!!
99, 03, 05, 07 i 2014.

fajnie, że thunder odpadli, bo teraz muszą wrócić do rywalizacji, która zapowiada się dobrze i może trwać kilka lat.
najlepsi gracze obu tych drużyn mają jeszcze długie lata grania przed sobą.

mecz.
piękna zespołowa praca graczy spurs.
trener dojechał z rotacją i julian champagnie z trójką.

miałem wrażenie, że thunder siedli kondycyjnie w pewnym momencie.
byli tacy, którym chyba głowa nie dojechała- holmgren.
caruso tym razem mniej skuteczny.

tylko shai.
1780211821747.png

do tego 9/11 z wolnych i 9 podań.
to jest mecz na poziomie mvp ligi.

ciekawe lato przed nami w oklahomie.
możliwości transferowe będą mieli spore.
shams może już zacząć handlować giannisem do thunder!

pamiętasz spurs duncana, parkera, popovica?
stworzyli piękną dynastię i tak się o tym mówi powszechnie- "dynastia spurs".
tylko oni ani razu nie obronili tytułu!!!!!
99, 03, 05, 07 i 2014.

fajnie, że thunder odpadli, bo teraz muszą wrócić do rywalizacji, która zapowiada się dobrze i może trwać kilka lat.
najlepsi gracze obu tych drużyn mają jeszcze długie lata grania przed sobą.

mecz.
piękna zespołowa praca graczy spurs.
trener dojechał z rotacją i julian champagnie z trójką.

miałem wrażenie, że thunder siedli kondycyjnie w pewnym momencie.
byli tacy, którym chyba głowa nie dojechała- holmgren.
caruso tym razem mniej skuteczny.

tylko shai.
View attachment 148376
do tego 9/11 z wolnych i 9 podań.
to jest mecz na poziomie mvp ligi.

Oczywiście że pamiętam. Kibicowałem LA do momentu odejścia Shaqa i Miami do przyjścia LeBrona

Mokry sen Shamsa o transferze Greka? Giannis za Holmgrena + picki? Oklahoma teraz będzie miała takie lato, że jeden fałszywy ruch i wszystko może pójść w pizdu. Holmgren chyba taki pierwszy do odstrzału jest, od przyszłego sezonu wchodzi jego duży kontrakt, był bezużyteczny w tej serii ze Spurs, a za rok pewnie będzie powtórka WCF.

Szkoda tej kontuzji Williamsa, on jest niezbędny w tym składzie, obok SGA to drugi najlepszy gracz. Mogli to Thunder z nim ugrać, nawet zamknąć serię wcześniej, ale ręki sobie nie dam za to uciąć :lol:

Jednak coś pojebałem. Myślałem, że jak wchodzą kontrakty Williams + Holmgren, to nie ma miejsca na Hartensztajna i Dorta, ale tam w sumie się jeszcze wszystko spina na przyszły sezon i można przy tej dwójce wykorzystać opcje drużyny. Czyli w sumie OKC nie muszą jakoś bardzo aktywnie działać na rynku, tylko liczyć na pełne zdrowie w przyszłym sezonie.

The Oklahoma City Thunder are fully expected to trade up for a TOP 10 pick in the 2026 NBA Draft OKC holds picks #12, #17 and #37 this year, providing them ammo to trade for a higher pick.

Kogo tam sobie Presti upatrzył? Jest biały center, 221 cm, 110 kg, typowany w mockach na 8-10 pick :corn:

Back