Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
JDub wszedł i po paru minutach znowu się połamał. Thunder mogą mieć z nim problem, ten jego kontrakt może być obciążaniem, wjeżdża w salary od przyszłego sezonu, a ten chłop ma podejrzane zdrowie.
Ogólnie finały na zachodzie takie forty forty, spodziewałem się lepszej serii, a wyszło jak zawsze, jest dobry mecz to w kolejnym garbage time.
Dla Knicsks też kiepskie informację przed finałami.

Ale świeżo mianowany All NBA 3rd Team - Chet Holmgren był daremny :D Cieszy mnie wygrana San Antonio, a finał na pewno też bedzie ciekawy.Kto ogląda?
oglądam recap

pamiętasz spurs duncana, parkera, popovica?Piękna sprawa. Miało być pobicie rekordu Golden State okraszone drugim z rzędu mistrzostwem, miała być dynastia, a jest wielkie gówno. Po pięciu meczach przestałem wierzyć ale stało się niemożliwe.
jeżeli wygrają spurs, to róźnie może być.*btw… kto by nie wygrał mamy pierwszy w historii pierścień mistrzowski dla Polski![]()
Oczywiście że pamiętam. Kibicowałem LA do momentu odejścia Shaqa i Miami do przyjścia LeBronapamiętasz spurs duncana, parkera, popovica?
stworzyli piękną dynastię i tak się o tym mówi powszechnie- "dynastia spurs".
tylko oni ani razu nie obronili tytułu!!!!!
99, 03, 05, 07 i 2014.
fajnie, że thunder odpadli, bo teraz muszą wrócić do rywalizacji, która zapowiada się dobrze i może trwać kilka lat.
najlepsi gracze obu tych drużyn mają jeszcze długie lata grania przed sobą.
mecz.
piękna zespołowa praca graczy spurs.
trener dojechał z rotacją i julian champagnie z trójką.
miałem wrażenie, że thunder siedli kondycyjnie w pewnym momencie.
byli tacy, którym chyba głowa nie dojechała- holmgren.
caruso tym razem mniej skuteczny.
tylko shai.
View attachment 148376
do tego 9/11 z wolnych i 9 podań.
to jest mecz na poziomie mvp ligi.
ciekawe lato przed nami w oklahomie.
możliwości transferowe będą mieli spore.
shams może już zacząć handlować giannisem do thunder!
mój błąd!Oczywiście że pamiętam. Kibicowałem LA do momentu odejścia Shaqa i Miami do przyjścia LeBrona
To były jeszcze czasy Robinsona.mój błąd!
parker nie był mistrzem w 99.
nie było go wtedy w spurs!
Mokry sen Shamsa o transferze Greka? Giannis za Holmgrena + picki? Oklahoma teraz będzie miała takie lato, że jeden fałszywy ruch i wszystko może pójść w pizdu. Holmgren chyba taki pierwszy do odstrzału jest, od przyszłego sezonu wchodzi jego duży kontrakt, był bezużyteczny w tej serii ze Spurs, a za rok pewnie będzie powtórka WCF.ciekawe lato przed nami w oklahomie.
możliwości transferowe będą mieli spore.
shams może już zacząć handlować giannisem do thunder!

The Oklahoma City Thunder are fully expected to trade up for a TOP 10 pick in the 2026 NBA Draft OKC holds picks #12, #17 and #37 this year, providing them ammo to trade for a higher pick.

76 zatrudnili generalnego z cavs.McCain oddany za dwudziesty któryś pick, a Champagnie zwolniony, żeby było miejsce podpisać McClunga na two-way'u, aby mógł sobie wziąć udział w konkursie wsadów.
![]()